16 yaşındaki genç, tartışan babasını ve ağabeyini av tüfeğiyle vurdu

16 yaşındaki genç, tartışan babasını ve ağabeyini av tüfeğiyle vurdu

Konya’nın Derebucak ilçesinde 16 yaşındaki bir genç, tartışan babası ve ağabeyini av tüfeğiyle vurarak yaraladı.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesi Kireçli mevkisindeki yaylada bir...

Konya’nın Derebucak ilçesinde 16 yaşındaki bir genç, tartışan babası ve ağabeyini av tüfeğiyle vurarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesi Kireçli mevkisindeki yaylada bir ağılda çadırda kalan aile fertleri arasında tartışma yaşandı. Aile fertlerine şiddet uyguladığı iddia edilen baba Ali N. ile büyük oğlu Uğur N. arasında yaşanan ağız münakaşası tartışmaya dönüştü. İddialara göre, tartışmanın büyümesi üzerine çadırda bulunan ruhsatsız av tüfeğini eline alan 16 yaşındaki O.N., karanlıkta rast gele iki el ateş etti. Bu sırada tartıştıkları için yan yana olan gencin babası Ali N. ve ağabeyi Uğur N. vurularak yaralandı. Adrese çağrılan ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan baba Ali N. acil serviste yapılan müdahalenin ardından hayati tehlike sebebiyle Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, yaralı Uğur N. ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Jandarma ekipleri, olayın ardından babası ve ağabeyini av tüfeğiyle vurarak yaraladığı iddia edilen O.N.’yi gözaltına aldı. Av tüfeğini babası ve ağabeyini korkutmak ve tartışmayı sonlandırmak için ateşlediği, hedef gözetmediği ve kazaen vurulmasına neden olduğu yönünde bilgi verdiği öğrenilen O.N. jandarmadaki işlemlerinin sona ermesinin ardından sevk edildiği Beyşehir adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 1579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.