3. Ihlara Rallisinde Kupa Heyecanı

3. Ihlara Rallisinde Kupa Heyecanı

Aksaray Belediyesi ana sponsorluğunda Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) çatısı altında Anadolu Klasik Otomobil Kupası, Newart Media ve Klasik Otomobil Kulübü Riders&Brothers destekleriyle...

Aksaray Belediyesi ana sponsorluğunda Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) çatısı altında Anadolu Klasik Otomobil Kupası, Newart Media ve Klasik Otomobil Kulübü Riders&Brothers destekleriyle Aksaray’da düzenlenen 3. Ihlara Ralli heyecanı kupa töreni ile taçlandı.

Aksaray’da geleneksel hale gelen ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘3. Aksaray Ihlara Rallisi’nde çeşitli markalarda 68 klasik otomobil yarıştı. Somuncu Baba Külliyesi önünde başlayan değişik kategoride yarışmalar Ağzıkarahan ve Saratlı beldelerine, ardından Güzelyurt ilçesine hattına. Buradan da Ihlara beldesinden Yenipınar köyüne, ardından Helvadere beldesini takip eden otomobiller, şehir merkezine ulaşarak yarışı tamamladı.

Yarışmaların tamamlanmasının ardından Kent Meydanında kupa töreni düzenledi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, iki gün süren 3. Ihlara Klasik Otomobil Rallisi’ne ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu söyleyerek “Bu sene yarışmaya giren araç sayısı arttı. Bu yarışmaların şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına eminim. Gelecek sene bu yarışmaların daha geniş yelpazede devam etmesi istiyoruz. Ayrıca organizasyonu düzenlemesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmada derece yapan sürücülere kupaları, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Eğitim Bir sen Başkanı Murat Günaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya tarafından kupaları teslim edildi.

Kent meydanında kupa törenine Aksaraylılar büyük ilgi gösterdi. Özellikle de klasik otomobil tutkunları yarışmayı fırsat bilerek klasik otomobilleri yakından inceledi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

haberfark.net

Bu haber toplam 1640 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.