68 Gençlik’ten Aydın Kahraman’a Tek Mesaj “Seni İstemiyoruz”

68 Gençlik’ten Aydın Kahraman’a Tek Mesaj “Seni İstemiyoruz”

Spor toto 3. ligde mücadele eden siyah beyazlı temsilcimiz Aksarayspor’da pazar günü oynanacak Sancaktepe maçı öncesinde en büyük destekçisi olan fanatik taraf grubu 68 Gençlik futbolseverlere çağrıda bulundu.

 

 Siyah beyazlı temsilcimizin ateşli taraftar grubu  68 Gençlik’in tribün liderleri  Hafta sonu oynanacak olan zorlu Sancaktepe maçına Aksarayspor takımın üzerinde emeği, hakkı olan bütün taraftarları beklediklerinin kaydetti. Böyle kötü günlerde  her zaman taraftarların  birlik beraberlik içerisinde olarak kötü sürecin üstesinden geldikleri hatırlatıldı.

.fanatik taraftarlar zor günleri geride bırakmak için birlik beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini ancak bu süreçte ise  tek farklı konun vurdum duymaz bir teknik heyetin Aksarayspor’un uçuruma sürüklediklerine dikkat çekildi.

Teknik direktör Aydın Kahraman’a göndermede bulunan fanatik taraftarlar,  taraftarı benimsememesine tepkilerini pazar günü tribünlerden benimsetecekleri yönünde mesaj  verdi.

 Başarısızlığın tek sorumlusu gösterilen teknik patron Kahraman için bu takıma para vermiş olabileceğini ancak taraftarların  ömürlerini verdiğini  ve takıma zarar kim verirse versin her zaman karşısında olacaklarını belirttiler.

 Taraftarlar Kahraman’ın futbol bilgisine artık inanmadıklarını, kulüp yönetimine verdiği vaadler boşa çıktığını ve takımın uçuruma sürüklendiğini ve artık  her şeyin bir yere kadar olduğunu ifade ettiler.

Kulüp başkanı Kenan Cumhur’un  teknik heyete güvenerek verdiği sözlerin  hepsini boş olduğunu 9 haftalık süreçte gördüklerini , ve masal dinlemek istemediklerini ve Aksarayspor defterini kapatıp görevi bırakmasını istediler.

Siyah beyazlı fanatik taraftarlar son olarak ,yüreği Aksarayspor ile çarpan , hava şartları ne olursa olsun bütün taraftarları  tribünlere beklediklerini ve takımın taraftar desteğine çok ihtiyacı olduğunu ve kesinlikle Aydın Kahraman’ı takımın başında görmek istemedikleri yönünde de kulüp yönetimine ince bir mesaj verdiler.

Bu haber toplam 2062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.