Adaylığına ilişkin mesnetsiz ithamların olduğunu ifade eden Altan'dan sert tepki

Adaylığına ilişkin mesnetsiz ithamların olduğunu ifade eden Altan'dan sert tepki

Buyuk Birlik Partisi Eskil Belediye Baskan Adayı Süleyman Altan'ın yaptığı açıklama şu şekilde...

Çok kıymetli Eskilli kardeşlerim;

Adaylığımın formalite, para karşılığı, oy bölmek için olduğuna dair mesnetsiz, asılsız ve ahlak dışı iftiralarla yıpratılıp güçsüz hale getirilmeye çalışıldığının farkındayım.

İddialı olduğunu! iddia eden her iki tarafın da karşı tarafın beni aday çıkardığını dillendirmesinden en yakınımdan en uzağımdaki insanlara kadar bu iftiraya çanak tutmasından diğer iki partinin adayı ile ilgili böyle bir söylem olmayışından şahsıma gelen her siyasi görüşten Eskilli kardeşlerimin desteğinden anladığım kadarıyla adaylığım ciddi ses getirmiş ve 40 yıllık köhne sistemin hesabı bozulmuştur.

Sadece Allah'a güvenip kimsenin desteğini almadan özgür ve hür irademle çıktığım bu yolda tehditlere, engellemelere ve iftiralara boyun eğmeden emin adımlarla bu hizmet yarışı için sonuna kadar yürüyeceğim.

Kendi doğrularımla tek başıma çıktığım bu yolda kazanmak ve kaybetmek benim için aynı değerdedir.

Derdi ve hesabı hizmet olanın kazanmak ve kaybetmekle ilgili kaygısı olmaz. 10 yaşında yetim olarak çıktığım Eskil'den rabbim yokluk içinde okumayı da, mücadele içinde iki iş yeri kurmayı da, iş yerimde 40 kişinin iş sahibi olmasına da vesile olmayı bana nasip etti.

Kimseye minnet etmeden el açmadan sadece Allah' güvenip hayırlısını isteyip nasip olana şükür ederek geldik.

Hiç kimsenin ne parası ne vaat edeceğ koltuk ne de başka hiçbirsey benim karakterimi kişiliğimi inandığım davayı satın almaya yetmez.

Cennet mekan Mustafa Kemal Atatürk, Alparslan Türkeş ve partimin güzel lideri Muhsin Yazıcıoğlu gibi ve böyle yüzlerce vatansever fikir adamının inandığı uğurda tek başına da olsa yürüme felsefesinden ilham alarak bu adaylığa karar verdim.

Eskil'de ikilik bitsin, yeni ve genç hür bir insanla yoluna devam etsin, her siyasi görüşten benim gibi düşünen kararsız halkıma umut, çare, seçenek ve dil olmak için bu yola çıktım.

Hayırlısı neyse, hayırlısı kimse, Rabbim Eskil'e onu nasip etsin.

Alacağımız her sonuç başımızın tacıdır.

Yukarıda ifade ettiğim iftiraları atan ve yayanlar beni yolumdan alı koyamaz, ancak kendi mahşerlerine ateş hazırlarlar.

Rabbim cümle kulunu iftira ve dedikodudan korusun bunu yapanlara hidayet nasip etsin.

Eskil için hayırlı olan kazansın.

Sevgi ve hürmetlerimle.

Süleyman Altan

Bu haber toplam 3719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum