Ahırlı İlçesi'nde iki düğün iki mutluluk

Ahırlı İlçesi'nde iki düğün iki mutluluk

İlk düğün Ahırlı ilçesinde Abdullah Bediz'in oğlu Osman ile Şeyma'nın idi.

İkinci düğünise Konya'da Gazeteci Ali Sait Öge'nin kardeşi Mehmet Öge'nin oğlu sefa Öge ve Tuğba Uz'un idi. İnşallah mutlulukları bir ömür boyu sürsün.

Uz ve Öge ailelerinin mutlu günü

Hafta sonu oldukça yoğun geçen düğün maratonunun bir halkasını da Uz ve Öge ailelerinin evlatlarının mürüvveti oluşturdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimlerini devam ederken tanışan Sefa Öge ile Tuğba Uz'un Sivas'ta başlayan saadet yürüyüşü hafta sonu Konya'da düzenlenen düğün merasiminin ardından mutlu sona ulaştı. 
Yozgat'ın Çekerek İlçesi sakinlerinden Kezban ve Ali Rıza Uz çiftinin kızları Tuğba, Konya'nın Ahırlı İlçesindensin sevilen ailelerinden Ayşe ve Mehmet Öge'nin oğulları Sefa ile dualar eşliğinde hayatlarını birleştirirken aileleri de evlatlarının mürüvvetlerini görmenin gururunu yaşadı.
Yozgat'ın yanı sıra Ahırlı ilçesinden gelen tüm misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edilirken ailelerini dostları da genç çiftleri yalnız bırakmadı. Akşam geç saatlere kadar devam eden düğün sohbetine katılan tüm misafirler ile yakından ilgilenen Uz ve Öge aileleri tek isteklerinin evlatlarının mutlulukları olduğunu ifade ederken, "Bizler yavrularımız için elimizden gelen her imkanı kullandık. Rabbim inşallah mutluluklarını daim kılar ve yuvalarından mutluluğu eksik etmez" dedi.
Düğün merasiminin ardından Tuğba ve Sefa Öge çifti hem eğitimlerini devam etmek hem yeni yuvalarına kavuşmak için yine dualarla Sivas'a uğurlandı.

Şeyma ve Osman'ın mutlu günleri

Yalıhüyük İlçesinin değerli sakinlerinden Yıldız ve Ali Güccük'ün kızları Şeyma Ahırlı ilçesinin sevilen ailelerinden Menşure ve Abdullah Bediz'in oğlu Osman ile hayatını birleştirdi. Haftasonu gerçekleştirilen kına ve düğün merasiminin ardından mutluluğa giden yolda ilk adımlarını atan çiftleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere Ahırlı ilçesinin geleneksel etli, bulgur pilavı ve yufka ekmek ikram edildi. 
Şeyma ve Osman çiftinin düğünleri müzik dinletisi, Türk Tasavvuf Konseri, Sema ve Havi Fişek gösterisi ile renklenirken, gelen tüm misafirler ile yakından ilgilenen Güccük ve Bediz aileleri misafirperverliklerini en iyi şekilde sergileyerek herkesten tam not aldı.

Bizler de haberfark.net olarak Şeyma ve Osman çiftine kurdukları yuvada bir ömür boyu mutluluklar diler her iki aileyi tebrik ederiz.

Bu haber toplam 7278 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya