AK Heyetten Eskil'e ziyaret

AK Heyetten Eskil'e ziyaret

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy Eskil’i ziyaret etti.

İlk olarak Eskil’e Ak Parti Eskil Gençlik kolları başkanı Veli Batur’u ziyaret eden, Altınsoy, ardından Ak Parti ilçe başkanlığına geçti. İlçe başkanı Ali Mutlu ve teşkilat üyeleriyle görüşen Altınsoy, programının bitiminden önce Eskil Belediyesini ziyaret etti. Eskil Belediye başkanı Niyazi Alçay’la görüşen il başkanı Hüseyin Altınsoy Eskil ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Aksaray'ın farklı bölgelerinde ziyaretlerini sürdürün Ak Heyet; İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri merkez, ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Miting havasında geçen ziyaretlerde AK Kadrolar, vatandaşlarla yerel seçim hakkında istişarelerde bulunuyor. Güçlü ve gelişen Aksaray hedefiyle kutlu bir yolculuğa çıktıklarını belirten İl Başkanı Altınsoy, “Bizim siyaset anlayışımız seçimden seçime değil, gönülden gönüle.”

Aksaray’ı her alanda layık olduğu statüye kavuşturmak için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Altınsoy, “İktidarımız boyunca hizmetler alanında ‘sessiz devrimler’ gerçekleştirdik. ‘İşimiz insana hizmet’ diyerek eski Aksaray’dan kalma sorunlara kalıcı çözümler ürettik. Bunu, Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde ilkeli kadrolarımız sayesinde başardık. Aksaray’ı aydınlık yarınlara dürüst ve dinamik AK Parti teşkilatımız taşıyacaktır.” dedi.

Bu kutlu yolda ‘dava kardeşlerim’ dediği teşkilat üyelerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Başkan Altınsoy, “Ramazan ayında çok zorlu şartlarda, büyük fedakarlıklar göstererek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray’a olan güvenini boşa çıkartmadınız. Ama artık 24 Haziran seçimleri geride kaldı. Önümüzde yerel seçimler var. Rehavete kapılmak yok. Hedef Merkez, ilçe ve belde belediyeleri” diyerek durmak yok yola devam mesajını yineledi.

Ziyaretlerin aralıksız devam edeceğini söyleyen Başkan Altınsoy, AK Parti Milletvekillerinin de her fırsatta Aksaray’da olacağını ve vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğine dikkat çekti.

Bu haber toplam 2199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum