AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş’tan Cihanbeyli Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş’tan Cihanbeyli Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Cihanbeyli Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Eski Milletvekilleri Murat Yıldırım ve Özkan Öksüz de katıldı. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, konuklarını yapımı tamamlanan Beyler Konağı’nda ağırladı.

Ziyarette belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kale, halka en iyi hizmeti vermenin gayretinde olduklarını belirtti. Cihanbeyli’nin belediye hizmetleri anlamında tarihinin en parlak dönemini yaşadığını ifade eden Başkan Kale, “Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, bakanlarımızın, milletvekillerimizin ve partimizin verdiği destekle Cihanbeyli’yi yeniden imar ediyoruz. Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük ilçesi olan Cihanbeyli’ye görkemli eserler kazandırıyoruz. Bunların açılışlarını önümüzdeki günlerde tek tek yapacağız. Çalışma azmimiz ve hizmet aşkımız hiç bitmedi, bitmeyecek” dedi.

Türkiye’nin çok önemli günlerden geçtiğini belirten Kale, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı Türk Milleti’nin tek vücut olarak en güzel karşılığı verdiğini ve bu alçaklığa ‘dur’ dediğini kaydetti. Kale, “Türkiye’de darbeler dönemi kapanmıştır. Halkımız iradesine sahip çıkmıştır. Ülkemiz bu zor günlerden birlik ve beraberlik içinde, daha da güçlenerek çıkacaktır. 15 Temmuz’da hayatını kaybeden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyorum. Biz de Cihanbeyli Belediyesi olarak Konya’nın taşra ilçeleri arasındaki en büyük parkının ismini ‘15 Temmuz Şehitler Parkı’ olarak değiştirdik. Şehitlerimizin isimlerini burada yaşatacağız” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise, Cihanbeyli’deki gelişimden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kale’ye çalışmalarında başarı diledi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.