AK Parti İl Başkanı Arat’tan şehit ailelerine bayram ziyareti

AK Parti İl Başkanı Arat’tan şehit ailelerine bayram ziyareti

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Kurban Bayramı dolayısıyla Kadınhanı, Ilgın ve Sarayönü ilçeleri ile bu ilçelere bağlı mahallelerde yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.Ziyarete İl Başkanı Arat’...

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Kurban Bayramı dolayısıyla Kadınhanı, Ilgın ve Sarayönü ilçeleri ile bu ilçelere bağlı mahallelerde yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.

Ziyarete İl Başkanı Arat’ın yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Edip Emre Görgülügil, Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, Kadınhanı İlçe Başkanı Mahmut Emekli ile Sarayönü İlçe Başkanı Şükrü Tınaz ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Ziyaretlerde şehit ailelerinin bayramlarını tebrik eden AK Parti heyeti, ailelerin talep ve önerilerini de alarak söz konusu isteklerin yerine getirilmesi için istişarelerde bulundu.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ayrıca, Başbakan Binali Yıldırım tarafından kaleme alınan mektubu da şehit ailelerine iletti.

Bu haber toplam 1334 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya