AK Parti Konya İl Teşkilatı’ndan Mahkumlara Ziyaret

AK Parti Konya İl Teşkilatı’ndan Mahkumlara Ziyaret

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya Kapalı Cezaevi’ni ziyaret ederek burada kalan mahkumlarla bir araya geldi.İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen programda çeşitli kurslarda başarılı...

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya Kapalı Cezaevi’ni ziyaret ederek burada kalan mahkumlarla bir araya geldi.

İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen programda çeşitli kurslarda başarılı olan mahkumlara sertifikalarının yanı sıra İl Başkanlığı tarafından Kur’an-ı Kerim ve çeşitli dini kitaplar hediye edildi.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve beraberindeki il yönetimi Konya Kapalı Cezaevi’ndeki mahkumları ziyaret etti. Cezaevi konferans salonunda düzenlenen programa, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve il yönetimi, Kurum Müdürü Yusuf Kafadar, cezaevi personeli ve mahkumlar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, konuşan Kurum Müdürü Yusuf Kafadar, kurumun bir eğitim kurumu gibi çalışmakta olduğunu belirterek, “Kişilerin ıslah olup topluma tekrar kazandırılmaları için gerekli tüm çalışmaları yapmaya çalışmaktadır. Yapılan tüm bu işerde sivil toplum kuruluşlarının katıkları bizim için çok önemlidir. Şimdiye kadar yaptığımız faaliyetlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, hazırlanan bu programda gönüllere dokunmak istediklerini belirterek, “İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığımızın hazırladığı bu programımızda ‘Gönüllere Dokunmak’ ana fikri ile hareket ettik. Konuşarak değil, gönül dili ile anlaştığımız huzur ayında, mahkum kardeşlerimizin gönüllerindeki duygulara ortak olmaya geldik, paylaştıkça artan duygular ile sevgiyle, hoşgörüyle bu kutsi ayın maneviyatını doyasıya solumak adına Sosyal İşler Birimimiz tarafından organize edilen bu program ile mahkum kardeşlerimizin gönüllerine dokunmayı ve gönüllerinde köprü kurmayı istedik” diye konuştu.

Konuşmaların ardından cezaevinde düzenlenen çeşitli kurslarda başarılı olan mahkumlara sertifikaları verildi. Sertifikaların yanı sıra AK Parti Konya İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı, mahkumlara Kur’an-ı Kerim, çeşitli konularda kitaplar ile mahkumların çocuklarına ayakkabı hediye etti.

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya