AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ünal Güneysınır’da

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ünal Güneysınır’da

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal, Güneysınır ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, 7 Haziran seçimlerinin şu zamana kadar yapılmış olan seçimlerden farklı olduğunu vurguladı. Ünal, Baş...

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal, Güneysınır ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, 7 Haziran seçimlerinin şu zamana kadar yapılmış olan seçimlerden farklı olduğunu vurguladı. Ünal, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Konya’da en yüksek oyun çıkması gerektiğine işaret etti.

AK Konya İl Başkanlığı’nın 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlere yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal, Güneysınır’da pazar esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal’a seçim gezisinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tuba Odabaşıoğlu ve Hatice Şahin, Güneysınır İlçe Başkanı Ali Yılmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti. Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ünal, vatandaşların olumlu tepkilerinin azim ve kararlılıklarını arttırdığını ifade etti. Ünal, “Ulaşmadığımız hiçbir ilçe ve mahalle kalmayacak. Allah’ın izniyle her eve uğrayıp vatandaşlarımızın istek ve beklentilerini dinleyeceğiz. 31 ilçemizin tamamında seçim çalışmalarımız büyük bir özveriyle devam ediyor. Gezilerimiz yorucu bir o kadar da keyif verici oluyor. Çünkü halkımızda çok güzel tepkiler alıyoruz. Bize güvendiklerini her gittiğimiz yerde söylüyorlar. Şunu da görüyoruz ki halkımızın bizden beklentileri de oldukça yüksek. Bu seçimde çok daha fazla oy almamızı ve Konya’mıza yaptığımız hizmetleri artırarak devam ettirmemizi bekliyorlar. Halkımızın yüzünü kara çıkarmayacağız inşallah” dedi.

KONYA TÜM TÜRKİYE’DE BİRİNCİ OLMALI

7 Haziran 2015 seçimlerinin diğer tüm seçimlerden daha önemli olduğuna dikkat çeken Ünal, “Bütün seçimlerde bu seçim çok önemli dedik. Gerçekten bütün seçimler çok önemliydi ama bu seçim hepsinden daha önemli. Sebebi ise şu: Konya’mızın evladı Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ilk defa genel başkan sıfatıyla Konya’dan seçimlere girecek. Konyalılar olarak mutlaka sahip çıkmamız gerekiyor. Tüm Türkiye’de en yüksek oy Konya’dan çıkmalı” diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konya için büyük bir şans olduğunu dile getirerek konuşmasını sürdüren Ünal, “Bir şehir aslında yüzyılda bir bu şansı yakalar. Düşünün ülkemizde 81 vilayet var. Hani yıllık olarak her yere bir başbakan sıralasanız 81 sene eder. Daha önce Erbakan Hoca’mız böyle bir şansı Konya’ya vermişti fakat o kısa süreli başbakanlığı ve koalisyonu nedeniyle hizmetler arzu edilen noktada olmadı. İnşallah yeni dönemde Başbakanımızla güçlü bir iktidarı sizlerle beraber kuracağız. Konya’mız da hak ettiği hizmetleri alacak. Bunun için siz değerli hemşehrilerimize güveniyoruz. Siz de bize güvenin” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya