AK Parti Milletvekili Adayı Baloğlu Çumra’da

AK Parti Milletvekili Adayı Baloğlu Çumra’da

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, Konya’nın Çumra ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin Karkın Mahallesi’ndeki temel atma törenine katıldı.AK Parti Konya Milletve...

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, Konya’nın Çumra ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin Karkın Mahallesi’ndeki temel atma törenine katıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Acar, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve partililer ilk olarak ilçe başkanlığı binasında bir araya gelerek istişarede bulundu. Daha sonra AK Partili heyet, İlçe Devlet Hastanesi’ne geçerek ziyaretler gerçekleştirdi. Hastane ziyaretinin ardından esnafları gezen heyet vatandaşlarla sohbet ederek seçimler için destek istedi. AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu ve beraberindekiler daha sonra ilçenin Karkın Mahallesi’nde düzenlenen temel atma törenine geçti. 16 derslikli okul, park, halı saha ve spor tesisi, kapalı pazar yerinin temel atma törenine AK Partili heyetin yanı sıra Kaymakam Alpaslan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celaleddin Kıvrak ve vatandaşlar katıldı.

“AK PARTİ İLE BERABER HİZMET YAĞMURU DEVAM EDİYOR”

Temel atma töreninde konuşan Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, “AK Parti ile beraber hizmet yağmuru da devam ediyor. Yeni Büyükşehir Yasası yürürlüğe girdi. Belde ve köylerimiz mahalle oldu. Belki bu geçiş döneminde hizmetlerimizde ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir ama bir yıl geride kaldı. Bundan sonra Büyükşehir Belediyemiz buraya park, yol, asfalt ihalesi de yapıldı. Hızlı bir şekilde asfalt da yakında yapılacak. 2016 yılında kanalizasyonu olmayan beldemiz kalmayacak. 1-2 yıl içerisinde Büyükşehir’in hizmetlerinin etkisini de hep beraber göreceğiz. Belediye Başkanımız gayet çalışkan. 1 yılda yaptıklarına bakarak 5 yılda yapacağı hizmetleri tahayyül bile edemiyorum. İnşallah herkesin desteğiyle Çumra hak ettiği yere gelecek. İnşallah geçmiş zamanlarda hizmet noktasında yaşanan ihmali de gidereceğiz. Ankara’da bir kardeşiniz var. Ben Çumra’nın hizmetindeyim. Çumra için, sizler için yapılabilecek ne varsa 24 saat hizmetinizdeyiz” dedi.

İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ise, “Salı günü yeni yapılan devlet hastanemizin teslimi yapılacak. 2011’de yola çıkarken bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu, o hastanenin mimarıdır diyebiliriz. Hastane şu anda teslim aşamasında ve 10 gün içerisinde hasta kabulüne başlayacak. Gençlik merkezi, yüzme havuzları, ilçe tarım binası, adliye sarayının ödenekleri çıktı.20 yıldır ilçeye bir şey yapılmamışken 2015 yılında 8 ayrı temeli atabilmek elbette bir başarı ve bu başarının en büyük mimarlarından biri de Milletvekili Mustafa Baloğlu, bugün yanımızda misafirimiz” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu ve beraberindekiler temel atma töreninin ardından yapımı tamamlanan ve 10 gün içerisinde hizmet verecek olan yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

haberfark.net

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.