AK Parti Seydişehir’de Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Seydişehir’de Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya Milletvekili adayları Mehmet Babaoğlu ve Ömer Faruk Kanık, Seydişehir ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, yaklaşan seçim öncesinde vatandaştan destek istedi.7 Haziran’da gerçekle...

AK Parti Konya Milletvekili adayları Mehmet Babaoğlu ve Ömer Faruk Kanık, Seydişehir ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, yaklaşan seçim öncesinde vatandaştan destek istedi.

7 Haziran’da gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Konya Milletvekili adayları destek turlarına devam ediyor. Adaylar Mehmet Babaoğlu ve Ömer Faruk Kanık, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafı ve pazar satıcılarını ziyaret etti. İlk olarak ilçe esnafını ziyaret eden heyet, dükkanları tek tek gezerek oy istedi. Daha sonra ilçede Cumartesi günleri kurulan pazar yerine geçen adaylar burada da tezgahları tek tek dolaştı. Adaylar Babaoğlu ve Kanık zaman zaman vatandaşların dertlerini de dinledi.

Ziyaretin ardından konuşan AK Parti Konya adayı Mehmet Babaoğlu, Seydişehir’in kendileri için çok önemli bir ilçe olduğuna değindi. Konya’nın en değerli ilçelerinden birinin Seydişehir olduğu ifade eden Babaoğlu, “İlçe teşkilatımız ve milletvekili adayı arkadaşım Ömer Faruk Kanık ile beraber esnaf ziyaretiyle güne başladık. Ardından Pazar ziyareti yaptık. Pazar esnafımıza da hayırlı işler diledik. Bu soğuk günde canlı ve sıcak şekilde karşılandık. Büyük bir teveccühün olduğunu gördük. Ömer Faruk bey de, biz de bu bölgenin çocuğu olarak hatta sayın Başbakanımız ve diğer Bozkır’dan Ziya Altunyaldız bey olarak bu dağlık alanlarda güçlü bir temsil ortaya çıkıyor. Hep şunu anladık insanlarımız bize ‘Durmak yok yola devam’ diyor. Daha çok çalışacağız. Sayın Başbakanımızın arkasındayız. Milletvekili adayı arkadaşlarımızın arkasındayız. İnsanımızın yine bize, ‘Bu dağlar, Toroslar bir Başbakan çıkaracak bunun heyecanını yaşıyoruz. O nedenle kenetlendik biz topluca Başbakanımızın arkasından yürüyoruz’ diyorlar ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 846 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya