AK Parti şölen havasında adaylarını tanıttı

AK Parti Pazar günü kapalı spor salonunda il, ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını şölen havasında tanıttı. Tanıtım toplantısına eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı ve halen Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu katıldı. Toplantıya başkan adaylarının tamamı katıldı. Adaylar beraberlerinde taraftarları ile birlikte salona geldiler. Salon tıklım tıklım dolarken, dışarıda içeriye giremeyip kalanlar oldu.

Ak Parti il Teşkilatı güzel bir çalışma ile salonu gelin gibi süslemişler. Toplantıya yarım saat önceden partililer salonu doldurmuşlardı. Coşkulu tezahüratlarla salonu inleten taraftarlar güzel bir görünüm verdiler.

25 Haziran seçimleri öncesi aynı salonda yapılan toplantıdan daha heyecanlı gördüğüm partilerde sanki birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Toplantıya eski, yeni tüm partide görev alan herkes salonda idi. Verilen mesaj ise yeniden ayağa kalkma gibi bir mesajdı diyebilirim. Samimiyet, sevgi saygı ve coşku vardı.

Toplantıya Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, il başkanı Hüseyin Altınsoy, eski Enerji Bakanı ve Milletvekilimiz Ali Rıza Alaboyun, Mustafa Serdengeçti, Nevzat Palta, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, il adayı Evren Dinçer, ilçe Başkanı Hamza Aktürk ve parti teşkilatının tamamı, ilçe, Belde Belediye başkan adayları ve partililer katıldılar.

Toplantıda il Başkanı iki milletvekilimiz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni aday Evren Dinçer, genel başkan yardımcısı Jülide Sarıeroğlu birer konuşma yaptılar. Daha sonra sırası ile adaylar kürsüye çağrılarak tek tek tanıtıldı.

Toplantı sonrası Belediye ziyaret edilerek Yazgı çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Ardından akşam Altuntaş otelde tüm partililere yemek verilerek birlik ve beraberlik görüntüsü verildi.

Ben kim ne konuştu ne anlattı meselesine girmeyeceğim. Aslında konuşmaların genel havası ise seçimleri kazanma mesajı verildi. Zaten bu iki beraberlikte genel olarak bu havayı verdiğini söyleyebilirim.

Ak Parti yeniden eski havaya girdiğini gördüğümü söyleyebilirim. Zaten akşam yemeğinde Milletvekili İlknur İnceöz ve Cengiz Aydoğdu da kısa konuşmalarında bütün seçimleri yüksek oyla kazanacaklarını söylediler.

Yemekte kısa kısa konuşmalar yapıldı. Konuşmacıların içerisinde dikkatimi çeken önemli husus ise en çok alkışı alan Belediye Başkan adayı Evren Dinçer olmuştur. Yemekte zaten tanışma, birlik, beraberlik ve kaynaşma amacı ile yapıldı.

Gördüğüm manzara ise Ak Parti 25 Temmuz seçimlerinden daha heyecanlı, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlendiğini söyleyebilirim. Son dönemlerin en coşkulu tanıtım toplantısı idi diyebilirim.

Bu tempo ile seçim çalışması devam ederse, Ak Parti seçimin favorisi diyebilirim.

Bu yazı toplam 1291 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum