AK Partili Ağralı’dan, CHP’li Hüsnü Bozkur’ta tepki

AK Partili Ağralı’dan, CHP’li Hüsnü Bozkur’ta tepki

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un "evet" oyu vereceklerle ilgili sözlerine tepki göstererek, "Hüsnü Bozkurt,...

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un "evet" oyu vereceklerle ilgili sözlerine tepki göstererek, "Hüsnü Bozkurt, katıldığı bir televizyon programında bir milletvekiline, bir Türk vatandaşına asla yakışmayacak ifadeler kullandı" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti Konya İl Başkanlığında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konya Numune Hastanesinin inşası ve hizmete girişi hakkında bilgi veren Ağralı, "Hastanemizin inşası tüm hızıyla devam ediyor. Malumunuz hastanenin donatılması, tıbbi cihaz ve malzemenin siparişi, montaj ve kullanıma hazır hale gelmesi, tefrişatın tamamlanması ve hizmete açılması 3 veya 3,5 ayı buluyor. Hastanenin fiziki yapısı ile ilgili bir sıkıntı yok. İnşallah hastanenin en geç 1 Eylül gibi hasta kabulüne başlamasını bekliyoruz" diye konuştu.

Referandum sürecinde yoğun çalışma temposunu yaşadıklarını belirten Ağralı, "Konyamızın bütün ilçelerini, mahallelerini, sokaklarını, kapı kapı ziyaret ediyor, milletimiz ve ülkemiz için tarihi önem taşıyan halk oylamasının ve değişikliğin önemini, gerekliliğini anlatıyoruz. Buradan bir kez daha bizlere evlerini ve gönüllerini açan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Konya'mız inşallah 16 Nisan akşamı yine sandıkta Türkiye rekoru kıracak ve ismini tarihe altın harflerle yazdıracaktır. Anayasa değişikliği tabii ki bazı çevreleri rahatsız edecekti. Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonunda değişiklik sürecinin ilk başladığı günden itibaren ortaya asla hiçbir öneri ve teklif ile gelmeyen zihniyet, meclis görüşmelerinde, kürsüyü saatlerce işgal etmiş ve kendince yalan yanlış yöntem ve ifadelerle farklı yollara tenezzül etmiştir. Aslında kendileri açısından her şeyin farkında. Tüm bu yalan ve iftiralarının sebebi, yıllarca bu milletin değerlerine, inancına ve beklentilerine cevap verememeleridir. Halkımıza bugüne kadar hep üstten bakan bu zihniyet, sandıkta tarihlerinin en büyük tokadını yiyecek. Millet, kendi kendini yönetecek. Yöneticisini kendisi seçecek, beş yıllık süreçte verdiği görevi layıkıyla yerine getiremezse millet onu alaşağı edecek. Bunun neresi tek adamlık veya diktatörlük? Türkiye'nin bu yükselişi ve ilerleyişi içeride olduğu kadar dışarıda da rahatsızlık yaratmış durumda. Başta Avrupa olmak üzere herkes, elindeki son kozları kullanıyor. Özgürlük, demokrasi ve insan haklarının savunuculuğu söz konusu olduğunda kimseyi konuşturmayan Avrupa, bugün en zelil davranışları sergilemekten de çekinmiyor. 15 Temmuz gecesinde tarihte örneğine az rastlanır bir şekilde darbeyi, darbecileri ve onun destekçisi dış güçleri başından def eden aziz milletimiz, 16 Nisan halk oylaması ile de yeni Türkiye'nin kapılarını açacak ve ülkemiz her açıdan yükselişini, ilerleyişini devam ettirecektir. 16 Nisan halk oylamamız değerlerinden ve tarihinden aldığı güç ile bu coğrafyada yaşayan her insanın müreffeh yarınları için yeni bir çağ açmasına vesile olacaktır. Biz AK Parti kadroları olarak bu hedef ve gaye ile gece gündüz demeden koşturuyoruz. Son 13 günlük sürecimizde de çalışmalarımıza aynı heyecanımızla devam edeceğiz. 14 Nisan Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımızı Konya'mızda misafir edeceğiz. Bu vesileyle her zaman meydanları hınca hınç dolduran kıymetli hemşehrilerimizi yine meydanlara bekliyoruz" şeklinde konuştu.

CHP'li Bozkurt'un "Evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi İzmir'den denize dökeriz" cümlesine tepki gösteren Ağralı, "CHP Konya Milletvekili Sayın Hüsnü Bozkurt, katıldığı bir televizyon programında bir milletvekiline, bir Türk vatandaşına asla yakışmayacak ifadeler kullandı. Ben bu ifadeleri dolayısıyla kendisini şiddetle kınıyorum. "7 sülalenizi denize dökeriz" diyen ve tehditler savuran, milletimizi Kurtuluş Savaşı'nda ülkemizi işgal eden Yunanlılara benzeten CHP'li vekili milletimizin vicdanına bırakıyorum. İnşallah 16 Nisan sabahı millete kem gözle bakanların bir daha başlarını doğrultamayacakları ve milletin karşısına çıkamayacakları bir gün olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.