AK Partili Etyemez, Ereğli’de Destek İstedi

AK Partili Etyemez, Ereğli’de Destek İstedi

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Ereğli ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Ereğli ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ett...

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Ereğli ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Ereğli ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Tüm esnaflarla görüşerek Ereğli halkından 7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek olan genel seçimler için destek isteyen Etyemez, ilçe halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Konya’nın en şanslı illerden biri olduğuna dikkat çeken AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, “Konya’mız herşeyden önemlisi Ahmet Davutoğlu gibi bir Başbakana sahip. O’nu bu zorlu yolculukta asla yalnız bırakmamalıyız. Sanki tüm adaylarımız seçimde meclise girecekmiş gibi mücadele etmeliyiz. Ben öyle inanıyorum ki, Konya AK Parti’de tulum çıkaracak. Tıpkı Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da dediği gibi 14 adayımızın tümüyle Büyük Meclis’e gireceğiz” dedi.

“BAŞBAKANIMIZ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ANKARAYA GİTMELİ”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konya için büyük değer olduğunu vurgulayan Etyemez, bu değerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti. Konya için mega projelerin hazırlandığını dile getiren Etyemez, “Bu seçimin diğer seçimlerden farkı ilk kez Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan sıfatıyla kendi şehrinde seçime girecek olması. Bu yüzden zaferin ayrı bir kıymeti olacak bizim için. Başbakanımız güçlü bir şekilde Ankara’ya gitmeli. Bugün Ereğli ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik ve halkımıza Başbakanımızın önemini anlattık” şeklinde konuştu.

“ANADOLU’NUN EN GÜÇLÜ PROJESİ KONYA’DA HAYAT BULACAK”

Önceki gün Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun aday tanıtım töreninde yeşil ışık yaktığı metro projesine atıfta bulunan Etyemez, “Sayın Başbakanımızın da dediği gibi Konya’ya pek yakında metro yapılacak. Bu proje Anadolu’daki en kapsamlı ve en maliyetli proje olma özelliği taşıyor. Konya halkı da bu tarihi ana şahit oldu. İnşallah artık ulaşım, sorun olmaktan çıkacak. Halkımız ulaşımını daha rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirecek. Bu yüzden ilkkez seçime giriyormuşçasına, hiç seçim kazanmamışçasına çalışıyoruz. Yeni dönem hepimiz için hayırlı olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya