AK Partili Vekil Adayları Emirgazi’de

AK Partili Vekil Adayları Emirgazi’de

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Rüveyde Gülseren Işık ve Mustafa Kaya Emirgazi ilçesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katılarak Halı Dokuma Kursu’nu ziyaret etti.Emirgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi’n...

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Rüveyde Gülseren Işık ve Mustafa Kaya Emirgazi ilçesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katılarak Halı Dokuma Kursu’nu ziyaret etti.

Emirgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na Konya Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Emirgazi Kaymakamı Saadettin Doğan, AK Parti Konya Milletvekili Adayları Halil Etyemez, Rüveyde Gülseren Işık, Mustafa Kaya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Melih Güçlü, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Fuarda okul bahçesine kurulan stantlarda öğrencilerin tasarladıkları projeler sergilendi. Protokol üyeleri, projeleri inceleyerek öğrencilerden bilgi aldı. Daha sonra okul içerisinde bulunan Halı Dokuma Sergisi protokol tarafından açılarak gezildi.

Emirgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki programın ardından Emirgazi Halk Eğitim Merkezi Halı Dokuma Kursu’na geçen Milletvekili Adayları Işık ve Kaya burada kursiyerlerle sohbet ederek kurstaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“HANIMLARIMIZIN ÇALIŞMA İMKANLARINI GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Halk Eğitim Merkezi’nde konuşan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Rüveyde Gülseren Işık, “İŞ-KUR’un halı dokuma atölyesindeyiz. Hanımlarımız burada hem öğrenme hem de öğrendiklerini gerçekleştirme şansı verilmiş. Bu atölye onlara ek gelir sağlamış. AK Partili bir kadın milletvekili adayı olarak bizim de amacımız bu. Hanımlarımızın hepsi çok becerikli, çok güzel şeyler yapıyorlar ve aynı zamanda bunları kazanca dönüştürmek istiyorlar. Bu imkanları daha da geliştirmek istiyoruz. İnşallah bu yönde çalışacağız. Hanımlarımız, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin farkındalar. Birlikte kaynaştık, konuştuk, dertleştik. Güzel bir gezi oldu” dedi.

“GENÇLERİN SADECE PROPAGANDA ARACI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEMİYORUZ”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kaya ise, “Emirgazi ilçemizde gençlerimizin projelerini görme fırsatı bulduk. Türk gencinin ne kadar zeki ve çalışkan olduğunu görmüş olduk. Gençlerimizin ortaya koymuş oldukları projeler geliştirilebilirse ilerisi için gelecek vaat ediyor. Türk gencinin neler yapabileceğini görmüş olduk. 7 Nisan’da açıklanan milletvekili adaylık listelerine baktığımızda partimizin gençlere verdiği önemi görüyoruz. Biz diğer partilerde de gençlerin teveccüh görmesini isterdik. Maalesef bunu diğer partilerde göremedik. Gençlerimizi sadece sokaklardaki eylemlerde yahut parti propagandalarında görmenin haricinde siyaset sahnesinde de görmek istediğimizi diğer partilerin yöneticilerine bir kez daha belirtmek istiyorum” diye konuştu.

haberfark.net

 

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.