Akmek’te Hızlı Okuma Teknikleri Büyük İlgi Görüyor

Akmek’te Hızlı Okuma Teknikleri Büyük İlgi Görüyor

Aksaray Belediyesi’ne ait AKMEK’te hızlı okuma kursunda eğitmenlik yapan Mustafa Şaban Keser, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hızlı okuma kitabını hediye etti.AKMEK olar...

Aksaray Belediyesi’ne ait AKMEK’te hızlı okuma kursunda eğitmenlik yapan Mustafa Şaban Keser, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hızlı okuma kitabını hediye etti.

AKMEK olarak 6 ayda bine yakın öğrenci yetiştirildiğinin altını çizen Keser, “Yaklaşık 16 yıldır hızlı okuma ile uğraşıyorum. 5 yıldır konu uzmanıyım. Şu an piyasada hiç olmayan kartlı eğitimdeyiz. Dakika da 13-17 sayfa okuyan öğrencilerimiz var. 2 Haftalık süreçte sürekli göz egzersizi yapıyoruz. Zaman içerisinde gözlüğünü bırakanlar oldu. Göz hastalığı göz tembelliği olanlar şifasını buldu. AKMEK’te şu an 4 tane kursumuz var. 6 aydır devam ediyor. Bu kurslara da özellikle sevgi evlerinde kalan çocuklarımızı seçtik biraz katkımız olsun diye. Sınavla ilgili % 100 başarı alıyoruz. Hızlı okuma ile ilgili Aksaray’da şu an 6 ayda 1000’e yakın öğrenciyi AKMEK yetiştirdi. AKMEK’te eğitim alıp da derece yapan ve Aksaray’da ilk 5’e giren öğrencilerimiz var. Bizler bu konuda elimizden geldiği kadar çalışıyoruz” dedi.

Hızlı okuma tekniği ile 1997 yılında tanıştığını ifade eden Keser, “Ben hızlı okuma tekniği ile bugüne kadar 5 Üniversite bitirdim. Hızlı okumanın getirisi ile aynı anda 3 üniversite okudum. Şu an 9’cu Üniversitemi okuyorum. Muazzam bir teknik. Kesinlikle tavsiye diyorum. Dilerim ki Milli Eğitim kapsamında müfredata alınsın. Çocukların anaokulunda başlayan eğitim sürecinde bunlar hayata geçirilsin” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, Aksaray Belediyesi olarak insan odaklı her türlü projeye destek verdiklerini ifade ederek, AKMEK bünyesinde açılan ve 6 aydır devam eden Hızlı okuma kurslarında bine yakın insanın eğitim almasının çok önemli olduğunu vurguladı. Ve Mustafa Şaban Keser hoca başta olmak üzere bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan açıklamaların ardından Mustafa Şaban Keser, belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı ’ya Hızlı Okuma Teknikleri adlı kitabını hediye etti.

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya