Aksaray, Başbakan Yıldırım’ı Karşılamaya Hazırlanıyor!

Aksaray, Başbakan Yıldırım’ı Karşılamaya Hazırlanıyor!

Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti Aksaray İl Başkanlığı’nca düzenlenecek olan 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere 13 Ocak Cumartesi günü Aksaray’a gelecek...

Aksaraylıları İl Kongresine davet eden Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Ak Parti Genel Başkanvekilimiz ve Başbakanımız Binali Yıldırım, 13 Ocak Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan partimizin 6. Olağan İl Kongresine katılacak, bu vesileyle Aksaraylı hemşerilerimiz Başbakanımız ile buluşacak. Başbakanımızı Aksaray’a yakışır bir şekilde ağırlamak ve Aksaraylı hemşerilerimizin kendisine olan sevgisini, coşkusunu göstermek adına tüm Aksaraylı hemşerilerimizi il kongremizde birlikte olmaya davet ediyorum” dedi.

Aksaray, Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Yıldırım, Ak Parti Aksaray İl Başkanlığı’nca düzenlenecek olan 6. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere 13 Ocak Cumartesi günü Aksaray’a gelecek. Kentte hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İlk olarak kongre salonu önündeki vatandaşlara hitap edecek olan Yıldırım, daha sonra 6. Olağan İl Kongresine katılarak partililere seslenecek.
Altınsoy, “İl kongremizin yapılacağı tarihin 13 Ocak olarak belirlenmesi,Genel Başkanvekilimiz ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, 6. Olağan İl Kongresi vesilesi ile Aksaray’ı şereflendirecek olmaları tüm hemşerilerimizi mutlu etti. İl Kongresi vesilesiyle Sayın Başbakanımızın şehrimizi ziyaret edecek olması aynı zamanda kendilerinin Aksaray’a verdiği değerin, Aksaray’ın işlerine verdiği önemin, Anadolu’nun kalbi Aksaray’a yönelik hassasiyetinin, Aksaray’a sevgi ve muhabbetinin de göstergesidir. Sayın Başbakanımızı Aksaray’a yakışır bir şekilde ağırlamak adına bizlerde hazırlıklarımıza başladık ve bu hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. Artık Başbakanımız ile buluşmayı bekliyoruz." dedi.

Altınsoy, "Kongre süreci, Partimizin ilçelerimiz, ilimiz, bölgemiz ve ülkemize daha çok hizmet etmek için çıktığı ve rakipsiz koştuğu yarışta birbirimize daha sıkı sarılmamıza enerjimize enerji katmasına, gücümüze güç katmasına vesile oldu. Biz, sen ben değil hepimiz diyebilen ve farklılıklarımızı, kişisel beklentilerimizi Türkiye sevdası, memleket sevdası potasında eritmeyi başarmış bir partiyiz. Bizler, hepimiz aynı yükü omuzlamış, Türkiye’yi daha ileriye taşımaya çalışan, Türkiye’yi ileriye taşırken bir adım önde bir adım arkada olsa da ortak bir gayreti sergileyen bir siyasi heyetiz. İşte bu heyette Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 2019, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine koşmaktan da gurur duyuyoruz. Aksaraylı hemşerilerimiz ile birlikte Başbakanımız Binali Yıldırım’ı Aksaray’a yakışır bir şekilde ağırlayacağız.” diye konuştu. haberfark.net

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.