Aksaray Belediyesi Asfaltta Rekor Kırdı

Aksaray Belediyesi Asfaltta Rekor Kırdı

Aksaray Belediyesi, 3,5 yılda altyapısı biten bölgelerde 368 kilometre yola 650 bin ton sıcak asfalt çalışması yaparak bir rekora imza attı.

Aksaray Belediyesi, 3,5 yılda altyapısı biten bölgelerde 368 kilometre yola 650 bin ton sıcak asfalt çalışması yaparak bir rekora imza attı.

Aksaray Belediyesi Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin göreve gelmesiyle birlikte 3,5 yılda 368 kilometre yola 650 bin ton sıcak asfalt atarak büyük bir rekora imza atmış oldu. Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; 2014 yılında 150 bin ton 80 kilometre sıcak asfalt, 2015 yılında 185 bin ton 96 kilometre sıcak asfalt, 2016 yılında 135 bin ton 70 kilometre sıcak asfalt, 2017 yılının 10 aylık döneminde 180 bin ton 122 kilometre sıcak asfalt olmak üzere toplamda 650 bin ton malzeme ile 368 kilometre sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdi. Göreve geldikleri günden beri asfaltta rekor düzeyde bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yazgı, özellikle altyapısı biten bölgelerde işin önemine göre sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışması yaptıklarını, planlı ve programlı bir şekilde şehrin altyapı ve asfalt ihtiyacını giderdiklerini ifade etti.

"Yol medeniyet ve çağdaşlığın bir göstergesidir" diyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "Halk memnuniyetinin öncelikli olduğunu her platforma da dile getirdiğim gibi bu hizmetimizin tamamı insanımız için. Yol, medeniyet ve çağdaşlığın bir göstergesidir. Bizim amacımız eksikliği tamamlayan ve yapılamayanı yapan bir belediye anlayışı ile çalışmalara devam etmektir" dedi.

Öte yandan, Aksaray Belediyesinin yol ve asfalt çalışması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Yolları asfaltlanarak tozdan çamurdan kurtarılan vatandaşlar, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray Belediyesi asfaltta rekor kırdı

Aksaray Belediyesi asfaltta rekor kırdı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.