Aksaray Belediyesi, binlerce vatandaşa iftar yemeği verdi

Aksaray Belediyesi, binlerce vatandaşa iftar yemeği verdi

Aksaray Belediyesinin Mahalle iftarları büyük ilgi görüyor. Aksaray Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Yavuz Sultan Selim Mahallesinde binlerce vatandaşa iftar yemeği düzenledi.

Kapalı Pazar alanın da düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkan Vekili Cem Elibol, belediye meclis üyeleri, Kızılay Aksaray Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Vekili Elibol ile belediye meclis üyeleri iftara katılan vatandaşlarla tek tek görüşerek hasbıhal ettiler.

Başkan Vekili Elibol vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada  “Bu akşam İftar vaktinin güzelliğini ve sofrasının bereketini Yavuz Sultan Selim mahallemizde ki siz değerli vatandaşlarımızla birlikte paylaştık. Cenabı Allah çocuklarınızla ailenizle birlikte nice Ramazanlara ulaşmayı nasip etsin. Biz her zaman yanınızdayız. Beyaz masada arzu ve isteklerinizi dinlemeye devam edeceğiz. Mahallemizde neler yapabileceğimizi el birliği ile paylaşacağız. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin.” Dedi.

Vatandaşlar, iftar sonrası yaptıkları açıklamada kendilerine bu güzel iftar sofrasını hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

thumbnail_re-exposure-of-119a3392.jpgthumbnail_re-exposure-of-119a3426.jpgthumbnail_re-exposure-of-119a3421.jpg

Bu haber toplam 1841 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.