Aksaray Belediyesi ve KADEM  “Anneler Günü” programı düzenlendi

Aksaray Belediyesi ve KADEM “Anneler Günü” programı düzenlendi

Aksaray Belediyesi ile Kadın Ve Demokrasi Derneği (KADEM) Aksaray Temsilciliği tarafından ortaklaşa Anneler Günü vesilesiyle tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.

Piramit Kafede düzenlenen programa Aksaray Valisi Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı, kızı Sümeyye Mantı, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın Reyhan Karabağ, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever’in eşi Ayşe Cansever, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, KADEM Aksaray Temsilcisi Feyza Baydar, Şehit anneleri ve aileleri, Onkoloji Grubuna mensup hanımlar ve engelli bireylerin anneleri katıldı.

Programa ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer yaptığı konuşmada Anneler Günü’nün Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle böyle bir program düzenlediklerini ifade ederek “ Bu programın benim için iki ayrı önemi oldu. Hem sizlerle tanışma fırsatımız oldu. Hem de bir anne adayı olarak kutladığımız ilk anneler günü programı oldu. Sizlerle olmaktan gerçekten büyük bir mutluluk duydum. Biliyorsunuz kadına bahşedilen duyguların en güzeli annelik. Dokuz ay boyunca emanetlerin en kıymetlisini ve en ağırını taşıyoruz. Ve bir ömür boyu da taşımaya devam ediyoruz. Annelerimiz sizler tabi ki toplumun temel taşısınız. Ne kadar sağlıklı ve güzel bir aile ortamı, sağlıklı anne ve sağlıklı baba oluşturduğumuz zaman toplumunda daha sağlıklı olduğunu görüyoruz. Rabbim hepimize vatanına, milletine hayırlı evlatlar yetiştiren anneler olmayı nasıp etsin inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin. Yaklaşan Ramazan-ı şerifimiz de hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

Programa katılan annelerde kısa birer konuşma yaparak duygularını dile getirdiler ve kendilerini bu güzel programda bir araya getiren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer ile KADEM Aksaray temsilcisi Feyza Baydar’a teşekkür ettiler.

 

thumbnail_5-001.jpgthumbnail_6-003.jpg

Bu haber toplam 1680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.