Aksaray Belediyespor Avanos ve Uçhisar Gezileriyle Moral Depoladı

Aksaray Belediyespor Avanos ve Uçhisar Gezileriyle Moral Depoladı

2016-2017 sezonunda BAL Liginde ilimizi temsil edecek olan ve Nevşehir kampında çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyespor izin gününde tarihi yerleri gezerek moral depoladı...

Aksaray Belediyespor Avanos ve Uçhisar Gezileriyle Moral Depoladı

2016-2017 sezonunda BAL Liginde ilimizi temsil edecek olan ve Nevşehir kampında çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyespor izin gününde tarihi yerleri gezerek moral depoladı.

2. etap kamp için Nevşehir Kaymaklı’da çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesporlu futbolcular izin gününde Avanos ve Uçhisar’ı gezerek moral depoladı. Oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcular Teknik heyetle birlikte tarihi turistlik yerleri gezip inceleme fırsatı buldular.

Nevşehir kampında BAL Ligi ve Türkiye Kupası hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Aksaray Belediyespor izin günlerini de sosyal aktivitelerle değerlendiriyor. Nevşehir’in tarihi ve turistlik yerlerinden olan Avanos ve Uç Hisar’ı gezen futbolcular oldukça keyifli zaman geçirdi.

Futbolcuların iyi bir sezon geçirmesi için çalışmaya büyük önem verdiklerini beraberinde oyuncuların sosyalleşmesinin de önemli olduğunu vurgulayan Aksaray Belediyespor yönetimi, “futbolcularımız güzel bir kamp döneminden geçiyor. Çok sıkı bir çalışma programları var. Bunun yanı sıra futbolcularımızın sosyalleşmesini de önemsiyoruz. İzin günlerinde çeşitli sosyal aktiviteler düzenliyoruz. Bize her türlü imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ederiz” dediler.haberfark.net

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.