Aksaray Belediyespor lige hazırlanıyor

Aksaray Belediyespor lige hazırlanıyor

Bu sezon Bölgesele Amatör Lig’de (BAL) mücadele verecek olan Aksaray Belediyespor’da teknik direktör Rıfat Demir, yeni sezona takımı hazır hale getirmek istediklerini söyledi.

Bu sezon Bölgesele Amatör Lig’de (BAL) mücadele verecek olan Aksaray Belediyespor’da teknik direktör Rıfat Demir, yeni sezona takımı hazır hale getirmek istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de Aksaray 1989 Spor’un başında teknik direktör olarak görev yapan ve sezon sonunda takımın küme düşmesiyle görevinden ayrılarak Aksaray Belediyespor ile anlaşan Rıfat Demir, Aksaray Belediyespor olarak lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti. Aksaray Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyesi de olan teknik direktör Rıfat Demir, yeni sezon hazırlıkları için takımın 17 Temmuz’da Aksaray’da toplanacağını ifade ederek, "İlk etap çalışmamızı şehrimizde yapacağız. Aksaray’daki ilk etap çalışmalarında, takımda görmek istediğimiz ve denenmeye gelen oyuncuları göreceğiz. Seçme çalışması olacak. Seçmelerden kadromuza isimler dahil edeceğiz. Aksaray’daki çalışmaların ardından 31 Temmuz’da belirlediğimiz kamp kadrosu ile Niğde Demirkazık Tesislerinde 10 gün süren bir kamp çalışması olacak. Demirkazık kampının ardından 8 Ağustos’tan sonra 3 gün takıma izin vereceğiz ve 12-22 Ağustos tarihleri arasında bu defa Nevşehir’de ikinci etap kamp çalışması yapacağız. İlk etapta takıma özellikle kuvvetlendirme ve fizik kondisyon, ikinci etap kampta da hazırlık maçlarına ağırlık vererek çalışmalar yapacağız" dedi.

31 Ağustos’ta Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. ön eleme maçına takımı hazırlamak istediklerini kaydeden teknik direktör Rıfat Demir, "Ziraat Kupası da dahil ligde de başarılı olmak istiyoruz. Lig için özellikle bildiğimiz ve takımlarında başarılı olmuş oyuncuları kadromuza dahil etmek istiyoruz. Kulüp yönetimimiz ve Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’nın destekleri ile iyi bir takım oluşturma çabası içindeyiz. Transferin son gününe kadar arayışlarımız ve çalışmalarımız devam edecek. Aksaray Belediyespor yeni kurulan bir takım ve yeni kurulan takımlarda bazı sıkıntılar olabilir. Taraftarlarımız da sahaya çıkacak takımı merak ediyor. En iyi takımı oluşturmak ve hazırlamak için geceli gündüzlü çalışma içinde olduğumuzu bilsinler” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.