Aksaray Belediyespor Sporcuları Çanakkaleye Uğurlandı

Aksaray Belediyespor Sporcuları Çanakkaleye Uğurlandı

Aksaray Belediyesi spor kulübünde mücadele eden sporcular Aksaray Belediyesi önünde düzenlenen törenle Çanakkale’ye uğurlandı.

                Aksaray Belediyesi Spor Kulübü sporcuları arasında düzenlenen yarışmada başarılı olan sporculara ödül olarak Çanakkale gezisi düzenlendi. Başarılı olan 43 sporcu Çanakkale’ye gönderildi.

                Sporcular Belediye önünde Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı alkışlarla karşılayarak teşekkür ettiler. Daha önce birçok derneği ve Vakfı Çanakkale’ye gönderdiklerini belirten Başkan Yazgı, ilk defa Belediye Sporun alt yapısında yetişen kendi çocuklarını Çanakkale’ye gönderdiklerini söyledi.

                Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Çanakkale’yi herkesin en az bir kere ziyaret etmesi gerektiğini belirterek, “Bu kutsal vatan topraklarının nasıl kazanıldığı, uğruna ne bedeller ödendiği Çanakkale’de saklı. Çocuklarımızın, gençlerimizin, insanlığın ibret abidesi Çanakkale’yi görmelerini istedik.” dedi

                Başkan Yazgı daha sonra kendisine alkışlarla teşekkür eden sporcularla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. haberfark.net

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.