Aksaray Cezaevinde Levent Öten ve Ali Şimşek  Konseri

Aksaray Cezaevinde Levent Öten ve Ali Şimşek Konseri

Aksaray Cezaevinde Ali Şimşek ve Levent Öten Konseri...

Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların ceza İnfaz süreci boyunca içerisinde bulundukları stresi azaltmak, kültürel ve sosyal faaliyetlerden yararlanmalarını sağlamak ve en önemlisi aile özlemlerini bir nebze olsun dindirebilmek amacıyla 11 Haziran 2015 tarihinde moral konseri ve belge töreni düzenlenmiştir. 

Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Hüseyin KARS, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nayim OKAN, Kurum idarecileri, kurum personeli ile hüküımlü ve tutukluların katıldığı konser, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği Saz ve Ses Sanatçısı Sayın Ali ŞİMŞEK, ses sanatçısı ve müzisyen Sayın Levent ÖTEN, Sayın Orhan KOÇ, Sayın Turabi ŞİMŞEK ve Sayın Burak ÖTEN tarafından düzenlendi.

Cumhuriyet Savcısı Sayın Hüseyin KARS tarafından konseri düzenleyen sanatçılara teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı sayın Hüseyin KARS konuşmasında “Düzenlenen faaliyet ve programların hükümlü ve tutukluların eğitim ve iyileştirmelerine katkı sağladığını konser programları ile de moral ve motivasyonlarının arttığını belirterek konseri düzenleyen sanatçılara teşekkür ederek”, plaket takdiminde bulunuldu.

Sayın Ali ŞİMŞEK ve Sayın Levent ÖTEN, birçok organizasyonda yer aldıklarını ve çeşitli plaketler takdim edildiğini ancak bu güne kadarki en anlamlı plaketin Ceza İnfaz Kurumunca kendilerine takdim edildiğini ifade ederek etkinliği organize eden Kurum İdarecileri ve yetkililerine bu fırsatı sağladıkları için teşekkürlerini iletildi.

 Sahne şovu ve başarılı performansıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan sanatçılar izleyenlerden büyük alkış toplamışlardır. Konserde Kurum Psikologu Sayın Hamide ERİŞİR tarafından düzenlenen Alkol ve Madde Bağımlığı ile Öfke Kontrol Programlarına katılanlara belge takdiminde bulunuldu.

haberfark.net

Bu haber toplam 3467 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat