Aksaray emniyeti çocukları Çanakkale’ye götürdü

Aksaray emniyeti çocukları Çanakkale’ye götürdü

Aksaray'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)" kapsamında Toplum Destekli Polislik Şubesinin...

Aksaray'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)" kapsamında Toplum Destekli Polislik Şubesinin hazırladığı "Çocuklar Sevgi İle Büyüsün" projesiyle il genelinde 12-16 yaş grubunda 30 çocuk Çanakkale ilinde bulunan şehitlikler ve abidelere geziye götürüldü.

Konuyla ilgili bilgi veren İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, "İlimizde öksüz, yetim, parçalanmış aile çocuklarının da bulunduğu dezavantajlı durumda olan 30 çocuğa milli birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, vatanımız için canını seve seve veren aziz şehitlerimizin ruhlarına dua etmek amacıyla çocuklarımızı Çanakkale gezisine götürdük. Çanakkale iline bir gece konaklamalı olarak gerçekleştirilen kültürel gezide, çocuklarımıza Çanakkale Savaşı'nın dünyanın en büyük kahramanlık destanı olduğunu anlattık. Bu destanı şükürler olsun ki Allah'ımız Türk Milletine nasip etmiştir. Bu nedenle bu tür gezilerin geleceğimiz gençlerin aydınlanmasına ışık tutacağını, Aksaray Emniyet Müdürlüğünce bu tür projelerin uygulanmaya devam edecek" dedi.

Aksaray emniyeti çocukları Çanakkale’ye götürdü

Aksaray emniyeti çocukları Çanakkale’ye götürdü

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1401 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim