Aksaray Emniyeti’nin Çalışmaları Halka Güven Veriyor

Aksaray Emniyeti’nin Çalışmaları Halka Güven Veriyor

Aksaray Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler önceki akşam saat 22.00 sıralarında şehrin muhtelif yerlerinde genel uygulama yaptı.

Aksaray’da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için kesintisiz 24 saat görev yapan Aksaray Emniyeti, günün belirli saatlerinde asayiş, trafik, güvenlik şube ve KOM gibi tüm birimleri harekete geçirerek il genelinde uygulama yapıyor. 

Emniyet ekipleri, özellikle araçlar üzerinde yaptıkları denetimler sırasında kurallara uygun olmayan araçları durdurarak camlarındaki siyah filmleri ve yazıları sildirdi.

Asayiş ve Trafik ekiplerinin tiyatro yolu TNT kavşağı üzerinde yaptıkları uygulamalarda şüpheli görülen araçlar durdurularak şahıslar ve araçlar üzerinde sorgulama yapıldı. Filmli araçlar hakkında yasal işlem yapılarak, araçlarda takılı olan siyah filimler araç sürücülerine söktürüldü.

Aksaray Emniyeti’nin yaptığı genel uygulama vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Emniyet yetkililerini denetimlerden dolayı tebrik eden vatandaşlar, polislerin muhtelif yerlerde uygulama yapmasının hem halkın hem de şehrin huzuru açısından çok önemli olduğunu belirterek, bu tür denetim ve uygulamaların her zaman devam etmesini istediler. 

haberfark.net

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum