Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği'nden program daveti

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği'nden program daveti

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği faaliyetlerine hız verdi.

Üye sayılarını arttırmakla işe başlayan dernek yeni bir yapılanma sürecine girdi.

İş dünyasına yeni istihdamlar oluşturmak, iş kurmak isteyenleri yeni teşvikler konusunda bilinçlendirmek, kadınları çalışma hayatına kazandırmak ve sosyal sorumluluk projeleri ile sosyal olaylarda bilinç düzeyini arttırmak isteyen Aksaray Girişimci İş kadınları Derneği  8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirecekleri program için geri sayıma geçti.

6 Mart 2015 Cuma Günü Aksaray Tiyatro Salonunda program gerçekleştirecek olan Girişimci kadınlar derneği Cuma günü saat 13.30 de programlarına tüm Aksaray halkının katılımlarını bekliyor. Programda; kadına şiddet, Devletin vermiş olduğu Mikro krediler, KOSKEB destekleri  ve bunlardan faydalanma yollarının bu konularda uzman kişiler tarafından anlatılacak.

Bu konuların yanı sıra zevkli bir şiir dinletisi de davetlileri bekliyor.

Aksaray Girişimci İş Kadınları Yönetim Kurulu Başkanı Hatice ŞAHİN EREOĞLU ve dernek üyeleri teşvik desteklerinden haberdar olmak isteyen her kesi programlarında görmenin kendilerine mutluluk vereceğini, özellikle maddi gelir elde etmek isteyen fakat bu konuda nereden başlayacağını bilemeyen kadınların programa iştirakinin faydalı olacağının özellikle altını çizdiler.

aksaraymedya.com

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.