''Aksaray halkı zaferi ilan etti''

''Aksaray halkı zaferi ilan etti''

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını tevazu ile sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer’i gönlüne basan Aksaray halkı şimdiden zaferi ilan etti.

 

Beraberindeki heyet ile esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Karşılamaya gelen hemşehrileri ile tek tek tokalaşarak gönülleri alan Başkan adayı Dinçer, “Aksaraylı kardeşlerim her zaman olduğu gibi bugünde bizlere kucak açtı, bağrına bastı. Onların bu güvenine, sevgisine Rabbim bizleri layık kılsın.” dedi. Uzun süre vatandaşlarla sohbet eden Dinçer, duyulan bu güveni boşa çıkarmayacaklarının sözünü verdi.

Vatandaşların 31 Mart’tan sonraki yeni dönem için yapılmasını istedikleri talepleri dinleyen Dinçer, Aksaray için hazırlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Semt pazarı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaşarak hemhal olan Başkan adayı Dinçer, “Yaz kış demeden fedakarca ucuz fiyata kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturarak evine helal rızık götürme çabası içerisindeki tüm esnaf kardeşlerime helalinden bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” diye konuştu.

Her yaştan insanın sohbet etmek, desteğini bildirmek ve başarılar dilemek için yanına geldi.Evren Dinçer’e, “Bizler Cumhurbaşkanımızı ve onu temsil eden sizleri çok seviyoruz. 31 Mart’ta çok önemli bir seçim olacağını biliyoruz. Burada bulunan bulunmayan her arkadaşımız bu seçimin önemini biliyor. Hizmet üretmek AK Parti’nin işi, eserler ortaya koymak AK Parti’nin işi. Bu hizmet ve eserleri üretecek kadrolarda burada. Rabbim yolunuzu açık etsin. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. 31 Mart akşamı inşallah zaferimizi yeniden kutlayacağız.” dedi.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Başkan adayı Dinçer, 31 Mart’ın sonucunun bugünden belirlendiğini dile getirerek kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, el ele gönül gölüne vererek ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışı içerisinde Aksaray’ı daha güzel noktalara taşıyacaklarını söyledi.

evren-dincer-001.jpgvv.jpgthumbnail_belediye_baskan_adayimiz_evren_dincer--(7)kkijl.jpg

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.