Aksaray İl Özel İdaresi Yeni Sezonun Asfalt Startını Eskil'den Verdi

Aksaray İl Özel İdaresi Yeni Sezonun Asfalt Startını Eskil'den Verdi

Aksaray İl Özel İdaresi 2018-2019 asfalt çalışmalarına kalabalık bir heyet ile kurban kesilerek Eskil ilçesi Celil köyünde startı verdi.

Programa Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün, Eskil Kaymakamı Yavuz Kartal, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Eskil İl Genel Meclis Üyeleri, Aksaray Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Yalvaç, Celil köy muhtarı Abdullah Tüzün, köy halkı ile yüklenici firma ve personellerin katılımı ile gerçekleşti.
Asfalt sezonunun açılışı dolayısıyla Meclis Başkanı M.Mehmet Tüzün yaptığı açıklamada;
"BSK olarak yapılan bu bağlantı yolumuz bittikten sonra Eskil ve civar köylerinde ikamet eden vatandaşlarımız Aksaray-Konya ana yoluna daha rahat ulaşım imkanına kavuşacaktır.Bu çalışma neticesinde genel sekreterimiz Ramazan beye ve ekibine gayretleri için şimdiden teşekkür ediyorum.Genel sekreterliğimiz bu yıl içerisinde planlanan program dahilinde köy yollarımızın büyük bir çoğunluğu bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır." dedi.
Aksaray İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ise yaptığı açıklamada;
"Aksaray ili Eskil ilçesi Bozcamahmut kavşağı Eskil-Cihanbeyli devlet yolu bağlantısı (BSK) sıcak asfalt yapım işi 22.080 mt uzunluğunda yol platform bitmiş,üst genişliği 10.2 mt olup yolda şuanda terasman ve pmt yapım işi başlamıştır.Güzergah üzerinde sanat yapılarının yerinde imalatı ile geçişlerin tespit edilerek inşaatına başlanacaktır.Meclis başkanımızın da dediği gibi Aksaray-Konya ana yoluna bağlantı olacak bu yolumuz sıcak asfalt olarak hizmete sunacağız.Vatandaşlarımızın alternatif yol güzergahını hem artırmış oluyoruz hemde civar köylerimizin ulaşım sorununu ortadan kaldırmış oluyoruz." dedi.

 

Bu haber toplam 3672 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum