Aksaray Milletvekili Aydoğdu’nun  Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’na ziyareti

Aksaray Milletvekili Aydoğdu’nun Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’na ziyareti

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti ve Aksaray’ın sorunları ile gençlik ve spora dair projeler çerçevesinde bir görüşme gerçekleştirildi.

Görüşmede Aksaray’ın orta öğretim ve üniversite gençliğinin spor, yurt ve sosyal ihtiyaçları üzerine istişare edilerek fikir alışverişinde bulunuldu. Bu çerçevede Aksaray İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan 2000 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunun yeni öğretim yılında kız öğrenci yurdu olarak hizmete açılması hususunda mutabık kalındı.

68 Aksaray Belediyespor’un şampiyonluğu ve Bölgesel Amatör Liginden TFF 3. Lige yükselişi konuşuldu. 68 Aksaray Belediyespor’un yeni sezonda ve gelecek dönemlerde de başarılarının devamının sağlanması adına altyapı eksikliklerinin giderilmesi ve tamamlanması hususunda bakanlığa düşen külfetlerinin giderilmesi gündeme geldi. Bu çerçevede Dağılgan’daki mevcut stadyumun eksiklerinin giderilmesi ve ilave bir tribün inşa edilmesi konusunda çalışmaların başlatılacağı ifade edildi. 

Yapımı devam eden 30 milyon Türk Lirası keşifli Sporcu Fabrikası inşaatının tamamlanması için Sayın Bakanımız Kasapoğlu’nun destekleri talep edildi. Mevcut Tematik Gençlik Merkezimizin çevre düzenlemesinin yapılması konusunda çalışmaların başlatılacağı gündeme geldi.

Görüşme sonrası Cengiz Aydoğdu, Sayın Bakanım Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve çalışma arkadaşları Bakan Yardımcılarımız Sinan Aksu ve İhsan Selim BAYDAŞ Beyefendilere Aksaray’a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, kendilerini Aksaray’a davet etti. Gündeme getirilen tüm konuların ve projelerin hep birlikte takipçisi olunacağına dair görüş birliğine varıldığını ifade etti.

 

Bu haber toplam 1461 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.