Aksaray OSB Yönetim Kurulu toplantısı

Aksaray OSB Yönetim Kurulu toplantısı

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mantı Başkanlığında OSB Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Evren Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri İmdat Altuntaş, Ramazan Okutan, Seyfettin Karagöz katıldı.

Toplantıda Aksaray’a 2. OSB kurulması çalışmaları kapsamında kurum görüşleri değerlendirildi. Aksaray’da yatırım yaparak Aksaray OSB’nin yatırım avantajlarından yararlanmak isteyen firmaların arsa tahsis taleplerinin görüşüldüğü toplantıda OSB’nin sorun ve ihtiyaçları ve yatırımcılardan gelen talepler değerlendirildi.

Vali Ali Mantı Aksaray’ın coğrafi konumu, yatırımcılara sağlanan teşvik ve destekler ile önemli avantajlar sağladığını Aksaray OSB’de yer almak isteyen yatırım ve istihdama katkı sağlayacak firmaların bulunduğunu bundan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Vali Ali Mantı OSB Yönetim Kurulu olarak Aksaray OSB’nin ve yatırımcıların her zaman yanında olduklarının bölgenin eksikliklerinin giderilmesi Aksaray’a daha çok yatırımın gelmesi ve istihdamın sağlanması için el birliği içerisinde çalışmaya gayret göstereceklerini belirtti.

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.