Aksaray OSB'de  tam donanımlı itfaiye araçları hizmete başladı

Aksaray OSB'de tam donanımlı itfaiye araçları hizmete başladı

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde ihtiyaç duyulan önemli bir eksiklik daha giderildi. OSB Müdürlüğü bünyesinde kurulan itfaiye teşkilatı tam donanımlı iki araç ile hizmete girdi...

Aksaray Valisi Şeref Ataklı itfaiye binası ve araçların hizmete sokulması için düzenlenen törende yaptığı konuşmasında OSB'nin hızla büyüdüğünü bölge ve yatırımcılarınihtiyaç duyduğu hizmetlerle ilgili hep beraber gayret gösterdiklerini söyledi.

İtfaiye binası önünde düzenlenen törene Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Ataklı, OSB Yönetim Kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar ve OSB Müteşebbis Heyeti Üyeleri katıldı.

Kurban kesimi ve yapılan duanın ardından yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti üyeleri ile açılış kurdelasını kesen Vali Şeref Ataklı, tam donanımlı iki itfaiye aracının bölgede meydana gelebilecek yangın olaylarına anında müdahalede bulunacağını söyledi.

25 metre yükselebilen otomatik kontrol sistemlerine sahip araçların hayırlı olmasını dileyen Vali Ataklı, ''Allah yangın, kaza bela göstermesin inşallah biz bu noktada tedbirimizi almış olduk. İtfaiye binamız ve 2 aracımız bölgemize hayırlı olsun.'dedi.

Aynı anda su, ve köpük ile yangına müdahale etme kabiliyeti bulunan araçların gösterilerini izleyen Vali Ataklı, OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar ve itfaiye teşkilatı yetkililerinden bilgi aldı. 

Bu haber toplam 2519 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.