Aksaray’a Yeni Hayvan Merkezi Yapılıyor

Aksaray’a Yeni Hayvan Merkezi Yapılıyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevcut hayvan barınağının hemen yanına yapılacak olan 3 bin metrekarelik Hayvan Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.Başkan Yazgı konuyla i...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevcut hayvan barınağının hemen yanına yapılacak olan 3 bin metrekarelik Hayvan Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.

Başkan Yazgı konuyla ilgili açıklamasında, "Aksaray Belediyesi olarak mevcut bulunan hayvan barınağının hemen yanına 3 bin metrekarelik alan üzerinde yeni bir hayvan rehabilitasyon merkezi yapıyoruz. Burada idari bina, hayvan mama hazırlama binası, kediler, yeni gelen hayvanlar, yavru köpekler ve Malaklı köpekler için ayrı ayrı bölümler yer alacak. Yine buranın dış cephesinde 2,5 metre yüksekliğinde bahçe duvarı ve 11 adet büyük aydınlatma direği olacak. Ayrıca hayvan seveler için yürüyüş yolları olacak. Kısacası hayvanların ihtiyaç duyacağı her türlü imkanı sağlayan modern bir tesis yapılacak. Bu tesisimizde özellikle Aksaray’ın markası olan malaklı cinsi köpeklerinin burada üretimi ve yetiştirilmesi gerçekleştirilecek. Aksaray’ın vizyonu olan malaklı köpeğini tüm Türkiye’ye tanıtmak için modern tesisimizi 30 Ağustos’a kadar tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1189 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya