Aksaray’da İki Grup Arasında Kavga: 9 Yaralı

Aksaray’da İki Grup Arasında Kavga: 9 Yaralı

Aksaray’da telefon hırsızlığı iddiası ile iki grup arasında çıkan kavgada 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Çıkan kavgada taraflar birbirlerine tüfekli, taşlı, sopalı ve tırmıklı saldırıda bulundu...

Aksaray’da telefon hırsızlığı iddiası ile iki grup arasında çıkan kavgada 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Çıkan kavgada taraflar birbirlerine tüfekli, taşlı, sopalı ve tırmıklı saldırıda bulundu.

Olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde 5130 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, telefonunun çalındığını iddia eden İbrahim D. (30), telefonunu çaldığını iddia ettiği Cihan K.’den (18) telefonunu istemek için yanına gitti. Bu sırada başlayan tartışmanın tarafların yakınlarının da müdahalesiyle kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada taraflar ellerine geçirdikleri, taş, sopa ve tırmıkla birbirlerine saldırdı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, kavga eden taraflara güçlükle müdahale etti. Kavga sırasında bir şahsın tüfeğini çekmesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Polis müdahale ettiği şahsı etkisiz hale getirirken, daha büyük bir olumsuzluğun yaşanmasına da engel oldu. Polislerin güçlükle önlediği kavga sonrası çeşitli yerlerinden yaralanan 9 kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

akskav1.jpgakskav2.jpgakskav3.jpg

Bu haber toplam 1962 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.