Aksaray'da ortak paylaşım ve genel değerlendirme toplantısı yapıldı

Aksaray'da ortak paylaşım ve genel değerlendirme toplantısı yapıldı

Aksaray'da programda kurumlararası işbirliği ve koordinasyona vurgu yapıldı

Ayda bir gerçekleşen Ortak Paylaşım ve Genel Değerlendirme toplantısı polisevinde yapıldı. Vali Şeref Ataklı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Aksaray Valiliği Avrupa Birliği Bürosunun faaliyetleri ve 112 Acil Çağrı Merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, Valilik Yazı İşleri Müdürü Ali Dinç tarafından bir bölümü değişen yazışma kuralları ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Ortak paylaşım ve genel değerlendirme toplantılarının devam edeceğini ifade eden Vali Ataklı, bu toplantıların sorunların tespiti ve çözüm yollarının aranması bakımından verimli olduğunu söyledi.

Toplantıya katılan kamu kurumları amirlerine 7 Haziranda yapılacak milletvekilliği genel seçimleri ile ilgili uyarıda bulunan Vali Ataklı,:  ‘Kamu görevlileri için seçim nedeniyle bir takım görevleri söz konusu olabiliyor. Seçimlerde tam bir tarafsızlık içinde herhangi bir siyasi taraf anlamına gelebilecek bir eylem içerisinde olmaksızın görevlerinizi yapmanızı istiyoruz ’dedi.

‘Seçimlerin güvenli şekilde yapılması demokratik usullere ve teamüllere uygun şekilde gerçekleştirilmesi ve milli iradenin tam olarak tecelli etmesi için kamu görevlileri olarak üzerimize düşen neyse onu yapacağız’ diyen Vali Ataklı:  ‘Biz kamu görevlileri olarak tarafsız konumdayız. Herhangi bir siyasi partinin veya kişinin lehinde ve aleyhinde olabilecek bir hal tavır davranış içinde olamayız. Bu süreçte tarafsızlık ilkesine uygun şekilde davranacağız.’ dedi.

Toplantı kamu kurumlarının genel sorun ve ihtiyaçlarının değerlendirilmesi ve işbirliği ve koordinasyon gerektiren konuların görüşülmesi ile sürdü.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Levnet Ölmez, Vali Yardımcıları Kubilay Ant, Şahin Bayhan, Armağan Önal, İlçe kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Emniyet Müdür Vekili Metin Soner Şentürk ile kamu kurum ve kuruluşları müdürleri katıldı. haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi