Aksaray'da Özel Çocuklara Özel Günde Özel Program!

Aksaray'da Özel Çocuklara Özel Günde Özel Program!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Engelli çocukların eğitim gördüğü Aksaray Eğitim ve Uygulama Merkezinde kutlandı.

Özel çocukların özel gününe Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı’da katılarak, Engelli çocukları ve ailelerini yalnız bırakmayarak, her zaman engelli çocukların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Aksaray Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Esra Meşincigiller, yaptığı açılış konuşmasında çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, Adile Ataklı’ya engelli çocuklara her zaman verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Engelli çocukların öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları şiir ve şarkılarla devam eden bayram kutlamaları çeşitli yarışmalar ve hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

Müzik eşliğinde gönüllerince bayram kutlaması yapan çocukların sevinçleri, Adile Ataklı ve öğrenci ailelerine duygulu anlar yaşattı.

Ayrıca, engelli çocukların iş uygulaması eğitiminde hazırladıkları çeşitli hediyelerde sergilenerek, geliri engelli çocukların eğitiminde kullanılmak üzere satıldı. haberfark.net

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim