Aksaray’da PTT’nin 176. kuruluş yıldönümü kutlandı

Aksaray’da PTT’nin 176. kuruluş yıldönümü kutlandı

Aksaray’da Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 176. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Kent Meydanında çelenk sunumu ile başlayan kutlama programına, Aksaray PTT Başmüdürü Eren Aslan ve...

Aksaray’da Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 176. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kent Meydanında çelenk sunumu ile başlayan kutlama programına, Aksaray PTT Başmüdürü Eren Aslan ve PTT çalışanları katıldı. Çelenk sunumunun ardından bir konuşma yapan PTT Başmüdürü Eren Aslan, “23 Ekim 1840’ta kurulan PTT kurumumuzun 176. yıl dönümünü kutluyoruz. Kurulduğu günden bugüne ülkemize, milletimize hizmetlerimiz artarak devam etmektedir. Daha iyi hizmetlere 176, 177 ve daha sonraki yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından PTT Başmüdürü Eren Aslan ve PTT çalışanları Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti. Vali Pekmez’e PTT çalışanları tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Pekmez ise, “PTT bu değişen şartlara uyum sağladı. Hala güçlü bir firma olarak hayatına devam ediyor. Artık eskisi gibi mektup yazma, bayramlık kart gönderme alışkanlıkları çok fazla kalmadı. Bu teknoloji imkanlarından faydalanmaktan dolayı” dedi.

Bu haber toplam 1024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya