Aksaray’da Trafik güvenlik toplantısı

Aksaray’da Trafik güvenlik toplantısı

Toplu ulaşım merkezinde yer alan şehir ve ilçeler arası yer alan otobüslerin karıştığı trafik kazalarını önlenmesi amacıyla düzenlenen “Trafik Güvenlik Toplantısı” Vali Ali Mantı başkanlığında yapıldı.

4. Sınıf Emniyet Müdürü İlhan Özdemir’in yaptığı sunumla otobüs firma yetkilileri, yolcu otobüs sahipleri ve Şoför Cemiyet temsilcilerine toplantıda hız limitine uymaları, yolculuklarda istisnasız yol şartlarına ve trafik kurallarına uygun araç kullanmaları, 10 numara yağ kullanmamaları, şoförlerin yorgun ve uykusuz araç sürmemeleri, lastiklerin mevzuatta belirtilen şartlara ve iklim koşullarına uygun kullanımı ve yolculuk yaparken yolculara emniyet kemeri takmaları temin edilmesi hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Fuat Anık, Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Veysel Öztürk, Güzelyurt Şoförler Cemiyeti Temsilcisi Oruç Yeldan il ve ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firma yetkilileri katıldı.

d7aqe5ixsaaohkm.jpgd7aqfbyxsaaupwn.jpg

Bu haber toplam 1329 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.