“Aksaray’ın efsane başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya hizmetleri için teşekkür ediyoruz”

“Aksaray’ın efsane başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya hizmetleri için teşekkür ediyoruz”

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 5 yıl boyunca Aksaray’a birlikte hizmet verdiği Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine veda yemeği düzenleyerek, Başkana ve Yardımcılarına Teşekkür plaketi verdi.

Aksaray Ticaret Borsasında düzenlenen Programa; Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Baydar, Güven Kemerkaya, Mustafa Karahancı, Belediye Özel Kalem Müdürü Bahtiyar Bakar, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanımız Mahmut Aktürk, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Bekir Kayan katıldı.

Borsa Başkanı Hamit Özkök, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Borsa ile ilgili yaptığı hizmetlerin video gösterisini sundu. Aksaray Belediyesi ve Aksaray Ticaret Borsası arasında yapılan projelerin gerçekleşmesinin sunulduğu video gösterisi ilgiyle izlendi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Efsane Başkan olarak adlandırdığı Başkan Yazgı ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi  “ Aksaray’da şehrin dinamikleriyle ruhuyla çalışma başlatmış olduğumuz övünerek ve gururla söylüyorum efsane başkanım Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Aksaray Ticaret Borsası olarak biz sivil toplum örgütü sektör paydaşlarımız olarak buradayız. Temsilen ben burada sektör paydaşlarımız STK’lar adına değerli başkanımla 5 yıl dolu dolu bir süreç geçirdik. Yüreği Aksaray için çarpan değerli belediye başkan yardımcıları ve özel kalem müdürü Bahtiyar Bey ile birlikte ekip ruhuyla çalışmanın bilinci ile bizlere çok büyük emek ve gayret gösterdiniz. Değerli Başkanım Haluk Şahin Yazgı’nın nezdinde tüm belediye ekibimizi kutluyorum. Bundan sonrada yüreğinizin hep Aksaray için çarpacağını biliyorum. Bizimle birlikte Aksaray’ın bundan sonraki gelişmişliğine çok büyük katkılar sunacağını biz yakinen biliyoruz. % yıl sürecinde birlikte çalıştık 5 yıl bu Aksaray’a elimizden gelen gayretleri gösterdik. Bizler omuz verdik ama siz tabiri caizse 7 tane seçim süreci bir tane darbe girişimi içerisinde bu aşamaları da geçerek birçok projeyi Aksaray’a kazandırdınız. Bunları kimse görmedim göremem yoktu diyemez. Bundan dolayı bizler sizden razıyız. Rabbimde razı olsun. Yaptığınız hizmetlere Teşekkürler. Bundan sonra yapacağınız her görevi başarıyla yapacağınızı biliyor her zaman yanınızda olduğumuza söz veriyoruz.”

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise konuşmasında duygularını şu şekilde ifade etti.

 “ Öncelikle Hamit Başkanıma ve diğer başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. 5 sene hakikaten dolu dolu geçti. Gerçekten de ömrümüzün en güzel zamanlarını Aksarayımıza hizmet için harcamışız. Ne güzel işler yapmışız. İyi ki yapmışız. Biz teşkilat düsturu içinde şunu öğrendik Sivil toplum kuruluşları olmazsa bir şey yapamayız. En önemli şey STK’ları yanına almaktır. Onlarla beraber yol yürümektir. Çünkü STK’ların şöyle bir gücü vardır. Kendi ekibi ile beraber onun hitap ettiği yönetimi ve onun hitap ettiği insanlarla birlikte şehirde neyin eksik olduğunu ve ne yapılırsa daha iyi bir yere gelineceğini en iyi bilenlerdendir. Yani oda başkanları STK başkanları bu vazifeyi yerine getirirler. Rabbim 5 sene önce bize belediye başkanlığını nasip ettiğinde biz önce sizlerle oturup değerlendirme yaptık. Bizler şunun farkına vardık. Eğer biz güçlerimizi birleştirirsek bir ve beraber olursak derdimiz Aksaray’ı en iyi noktaya getirmek olursa tabiri caizse biz dedikodu yapmadık. Biz sadece bir şeyleri üretebilmenin derdinde olduk. Böyle de olunca Allah önce bu işin bereketini verdi. Sonra bize imkânlar ve güç verdi. İnanç verdi sonuçta bu tür eserler ortaya çıktı. Bundan sonraki yapacağınız işlerde bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olacağım. Biz buranın evladıyız. Derdimiz Aksaray olunca derdimiz şehrin kalkınması olunca bana nerde görev verirseniz her zaman yanınızda olmak istiyorum. Yanınızda olarak bir şeylere emek vermek istiyorum. Son güne kadar 2,5 ay içinde 17 tane açılış yaptık. Allah razı olsun birçoğunu sizlerle beraber yaptık. Öncelikle açılışlarıma geldiğiniz ve beni onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunların hepsi Aksaray’da yaşayan insanlarımız için yapılmış eserlerdir. Bu 5 yıl içinde üzmüş olabilirim, kırmış olabilirim, bilmeden yanlış şeyler söylemiş olabilirim ben hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benimde hakkım varsa helal olsun sonuna kadar.”

Yapılan açıklamaların ardından Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve diğer oda başkanları tarafından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile ekibine Teşekkür plaketi verdiler.

thumbnail_hamit-ozkok-aksarayin-efsane-baskani-haluk-sahin-yazgiya-tesekkur--(1).jpgthumbnail_hamit-ozkok-aksarayin-efsane-baskani-haluk-sahin-yazgiya-tesekkur--(3).jpgthumbnail_hamit-ozkok-aksarayin-efsane-baskani-haluk-sahin-yazgiya-tesekkur--(12).jpgthumbnail_hamit-ozkok-aksarayin-efsane-baskani-haluk-sahin-yazgiya-tesekkur--(4).jpg

 

Bu haber toplam 2406 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.