Aksaraylı şehidin cenazesi dede evine getirildi

Aksaraylı şehidin cenazesi dede evine getirildi

26 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan, 11 polisin şehit olduğu ve 78 polisin de yaralandığı terör saldırısında ağır yaralı olarak kaldırıldığı GATA’da 33 gün yoğu...

26 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan, 11 polisin şehit olduğu ve 78 polisin de yaralandığı terör saldırısında ağır yaralı olarak kaldırıldığı GATA’da 33 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra dün gece yarısı şehit düşen Aksaraylı Özel Hareket Polisi Sefa Altınsoy’un cenazesi Aksaray’daki dedesinin evine getirildi.

Şehidin dedesinin Küçük Bölcek Mahallesi’ndeki evine taziye çadırı kurulmuştu. Saat 14.30 sıralarında Aksaray’a getirilen şehidin cenazesi dedesinin evinde tekbirlerle karşılandı. Şehidin babası Faruk Altınsoy, annesi Fatma Altınsoy ve kardeşleri güçlükle ayakta durabildi. Şehit cenazesi burada helallik alındıktan sonra Aksaray Somuncu Baba Külliyesi ve Kültür Merkezi Morgu’na kaldırıldı. Şehidin babası Faruk Altınsoy, oğlunun tabutunu polis ekipleri ile birlikte taşıyarak morga götürdü. İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve emniyet müdür yardımcıları şehidin ailesini bir an bile yalnız bırakmadı. Şehidin cenazesi ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aksaray Şehitliği’nde toprağa verilecek.

Bu haber toplam 1881 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.