Akşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

Akşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı; Kurtuluş Savaşı sırasında Batı Cephesi Karargahı’na ev sahipliği yapan Konya’nın Akşehir ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenler...

30 Ağustos Zafer Bayramı; Kurtuluş Savaşı sırasında Batı Cephesi Karargahı’na ev sahipliği yapan Konya’nın Akşehir ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenleri kapsamında Akşehir Kaymakamlığı’nda; Kaymakam Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı Albay Erdal Canol ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, kutlamaları kabul etti. Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden programda; Atatürk Anıtı’na çelenkler koyuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kaymakam Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı Albay Erdal Canol ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın alanda bulunan protokolün ve vatandaşların bayramını kutlamasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak, şiirler okundu. Tören; Akşehir Belediyesi bandosu eşliğinde yapılan resmi geçitle son buldu.

Bu haber toplam 1120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya