Akşehir’de dans ve halk oyunu ekipleri final yaptı

Akşehir’de dans ve halk oyunu ekipleri final yaptı

57. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Akşehir’de çeşitli yerlerde gösteriler yapan Amerika Özbek, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dans Grupl...

57. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Akşehir’de çeşitli yerlerde gösteriler yapan Amerika Özbek, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dans Grupları ile Gaziantep Delyanlılar Gazi Dans Spor Kulübü, Harmanfolk Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekipleri final gösterisi yaptı.

5 Temmuz tarihinden bu yana Akşehir’deki çeşitli meydanlarda gösteriler sergileyen, vatandaşlarca ilgi ve beğeniyle izlenen ekipler final gösterisinden önce Doğrugöz, Ortaköy ve Karahüyük mahallelerinde bir gösteri sergilediler. Dans grupları ve halk oyunları ekipleri final gösterisini ise Akşehir Cumhuriyet Meydanı’nda yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın da izlediği etkinlikte tüm ekipler performanslarını sergilediler. Büyük beğeni toplayan gösterilerde özellikle Amerika Özbek ekibinin dansları vatandaşlarca ilgiyle izlendi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1604 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat