Akşehir’de sema programı

Akşehir’de sema programı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir İlçe Belediyesi'nin katkılarıyla ilçede sema programı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir İlçe Belediyesi'nin katkılarıyla ilçede sema programı düzenledi.

Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Selim Yücel Güleç, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda ilk olarak Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, Konya tanıtım gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösteriminde 15 Temmuz Darbe girişimi de unutulmadı. Ülkede ve Konya'da 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yaşananlar izlendi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in sinevizyon gösterimi ile yapılan selamlamasının ardından Konya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Selim Yücel Güleç tarafından bir konuşma yapıldı. Güleç, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in talimatıyla ilçelerde sema programları yapmaya başladıklarına değinerek, Akşehir'i bu programla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, sema programının Akşehir'de sunulmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Sema programı tasavvuf musikisi ile başlayıp semazenlerin gösterisiyle ile devam etti. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Selim Yücel Güleç'e bir plaket takdim edildi.

Akşehir’de sema programı

Akşehir’de sema programı

Akşehir’de sema programı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2340 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat