Akşehir’de Vakkasoğlu’ndan Konferans

Akşehir’de Vakkasoğlu’ndan Konferans

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun katıldığı bir konferans düzenlendi.Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenl...

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun katıldığı bir konferans düzenlendi.

Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa; Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, bazı daire müdürleri ve amirleri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansta, "Ahlak ve Karakter Abidesi Mehmet Akif" konusu işlendi. Konuşmasında Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler sunan Vakkasoğlu, onun kişiliği ve karakteri ile ilgili de bilgiler verdi.

Konferansın sonunda Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu’na Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından Nasreddin Hoca’nın tersine çalışan saati armağan edildi. Vehbi Vakkasoğlu konferans sonrası Kültür Merkezi fuaye salonunda kitaplarını da imzaladı.

haberfark.net

Bu haber toplam 1453 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat