Akşehir’deki sergiler göz kamaştırıyor

Akşehir’deki sergiler göz kamaştırıyor

57. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği çeşitli etkinliklerle devam ediyor.Etkinlikler kapsamında şehrin çeşitli merkezlerinde sergiler açıldı.

57. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında şehrin çeşitli merkezlerinde sergiler açıldı. Birbirinden güzel fotoğraf, karikatür, resim ve çeşitli ürünlerin sergilendiği sergiler büyük beğeni topluyor. Sergilerin açılışını; Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya birlikte yaptı. Yeni Belediye Binasındaki Akşehir Fotoğraf Amatörleri Derneği (AKFAD) tarafından açılan ödüllü fotoğraflar sergisi, yine aynı binada Selin Ekmekçi tarafından açılan yağlıboya resim sergisi, Zekai Baloğlu Kapalı Spor salonunda Turizm Yazarları ve Gazeteciler Derneği ile Selçuk Üniversitesi Nasreddin Hoca Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜNAM) tarafından açılan Uluslararası Turizm Karikatürleri Sergisi, Nasreddin Hoca Turizm Derneği tarafından İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde açılan Sanayi Ürünleri Sergisi, Karikatürcüler Derneği tarafından Akşehir Kültür Merkezi Fuaye Salonunda açılan Ödüllü Karikatürler Sergisi, yine Kültür Merkezi Sinema Katı sergi salonunda Sevinç Köseoğlu’nun Seramik, Elif Tarlakazan’ın Mail Art ve Burak Tarlakazan’ın Tezhip sergilerinin açılışları yapıldı. Kaymakam Sezgin ve Başkan Akkaya açılışlarını yaptıkları sergileri gezerek sergileri açan sanatçılardan da sergiler hakkında bilgi aldı.

Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Cumhuriyet Bulvarı’ndaki şenlik çarşısının da resmi açılışını yaptı.

haberfark.net

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat