Aldığı Uyuşturucuyu İçemeden Yakalandı

Aldığı Uyuşturucuyu İçemeden Yakalandı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis, bir kişiyi içmek için aldığı uyuşturucuyla birlikte yakalandı.Edinilen bilgiye göre Değirmenci Mahallesinde E.B.’ nin uyuşturucu sattığı...

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis, bir kişiyi içmek için aldığı uyuşturucuyla birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Değirmenci Mahallesinde E.B.’ nin uyuşturucu sattığı ihbarını alan Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bölgede araştırma başlattı. Yapılan incelemeler sırasında şüpheli bir kişinin elindeki kağıdı sakladığını fark eden polis, şahsı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada O.Y.’nin saklamaya çalıştığı kağıdın içerisinde fişek olarak tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şahsın ifadesinde, uyuşturucuyu E.B.’den aldığını söylediği öğrenildi. Bunun üzerine E.B.’nin evine giden polis, şahsı gözaltına alarak evinde arama yaptı. Ancak yapılan aramalarda evde herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Şüphelilerden O.Y., içici olduğu gerekçesiyle ifadesinin ardından serbest kalırken, uyuşturucu sattığı öne sürülen E.B. ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.