Ali Mutlu'dan önemli OSB açıklaması

Ali Mutlu'dan önemli OSB açıklaması

Sultanhanı OSB'nin bakanlık onayının gerçekleşmesinin ardından gözler Eskil OSB'ye çevrildi. Konuya ilişkin haberfark.net'e açıklamada bulunan AK Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu, Eskil OSB'nin bir hafta içinde onaylanacağını duyurdu.

"Hedefimiz İlçemizi Tarımda olduğu gibi Sanayide de Türkiye’nin üssü haline getirmektir"

Ali Mutlu, "AK Parti Olarak Ülkemizin dört bir yanına yeni üretim tesisleri kazandırdık.  2002 yılına kadar 140 OSB'nin olduğu Türkiye'de, bu sayı bugün 334'e ulaştı.  Bizler de ilçemiz için Eskil belediye başkanımız, İl genel ve belediye meclis üyelerimizle 31 Mart seçimlerinden bugüne Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için hummalı bir çalışmanın içerisinde olduk. Hamd olsun bugün Bakanlık onay aşamasına getirdik. İnşallah 1 hafta içerisinde bakanlık onayımız gelecek. Hedefimiz Eskil OSB'nin kasım ayı içerisinde resmi kuruluşunu, 2022 yılı içerisinde yer teslimlerin yapılmasını, 2023 yılı içerisinde üretim ve istihdamın dinamosu olarak, toplamda 717 Milyon Lira yatırım bedeline sahip 14 fabrika ile 2.500 kişiye istihdam sağlayarak resmi açılışlarını yapmak. bizim siyasetimiz laf siyaseti değil eser ve hizmet siyasetidir. Bizim gündemimiz yatırımdır, geleceğe eser bırakmaktır. Vatandaşlarımızın refahını artırmaktır. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar İlçemizin geleceği parlaktır." dedi. 

Her daim milletimizle beraberiz ve milletimizle de birlikte  yol yürümeye devam edeceğiz diyen  Başkan Mutlu; "Milletimiz bizden ne istiyor? Yatırım istiyor. İşte yatırım. Milletimiz bizden ne istiyor? Üretim. İşte üretim. Milletimiz bizden ne istiyor? İstihdam. İşte istihdam. Milletimiz istiyor biz de yapıyoruz. Bugüne kadar hep böyle oldu ve bundan sonra devam edecek. Biz de zorsunmak yok. Sıkıntılarımız hiç yok mu? elbette var. Hepsinin de çözümü bizde AK Parti'de mevcut" Allah’ın İzniyle gücümüze güç katan milletimizle birlikte altından kalkamayacağımız yük yoktur." şeklinde konuştu. haberfark.net

Bu haber toplam 3472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum