Ali Yarar, "Kış Lastiği Emniyet Kemeridir!"

Ali Yarar, "Kış Lastiği Emniyet Kemeridir!"

Türkiye genelinde kış lastiği zorunluluğu 1 Aralık itibariyle başladı. Uygulamanın ardından yağışlı havayla birlikte sürücüler kış lastiği değiştirmek için lastikçilerin yolunu tuttu.

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte araç kullanıcılarının soğuk hava şartlarında, karlı ve buzlu yollarda güvenli bir trafik ortamında seyahat edebilmelerini sağlamak ve lastik kaynaklı trafik kazalarını ve trafik kazası neticesi ölüm ve yaralanmaları en aza indirmek amacıyla, ülkemizde her yıl 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği kullanımı zorunluluğu getirildiğini ifade eden HerLastik Eskil Bayii Ali Yarar, “Eskil merkezde Deliklipınar Mevkii üzerindeki satış mağazamızda lastikleri kış lastikleri ile değiştiriyoruz ve balans ayarı yaparak hizmet veriyoruz." dedi.

Kredi Kartlarına 9 Taksit İmkanı

Ali Yarar, “Tüm  lastik  ebatları  başta olmak üzere Lassa, Pirelli, Michelin, Goodyear, Continental, Hankook, Riken, Tatko, Marshal, Kleber, Bkt, Özka, Sava, Matador, Taurus  gibi önde gelen markları değerli müşterilerimize kredi kartlarına vade farksız sıfır komisyon ile 9 taksit imkanıyla sunuyoruz.” Diye konuştu.

Servisimiz 7 Gün 24 Saat Görevde ve Akü Çeşitlerimizle de İddialıyız!

“7 gün 24 saat bölgemizin neresinde olursa olsun; ister ev, ister iş yeri, isterse yolda olsun servisimizle gelip araçların lastiklerini yerinde değiştiriyoruz, ayrıca akü çeşitlerimizle iddialıyız." Diye sözlerini tamamladı.

b58f1d30-394c-4a5d-b1ae-bd4543bbc422.jpghaberfark.net

Bu haber toplam 2633 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.