Altay Sanayi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Altay Sanayi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Anadolu Sanayiinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleşen “Cuma Buluşmaları” hizmet kalitesine katkı sağlamayı sürdürüyor. İlgi gören buluşmalar da vatandaşlar Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birebir görüşerek istek ve önerilerini iletme imkanı buluyor. Anadolu Sanayi’sinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay’a AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Selçuklu teşkilat üyeleri de eşlik etti. Namaz sonrası esnafla sohbet eden Başkan Altay esnaftan gelen görüş ve önerileri dinledi.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’in geçtiğimiz günlerde açıkladığı nüfus sayım verilerine göre Selçuklu’nun 584 bin 644 nüfusu ile 46 ilden büyük olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Bu rakama her yıl 20 bin yeni nüfus daha ekleniyor. Artan nüfusa rağmen ilçemizin her noktasına temizlikten altyapıya, tesisleşmeden park-bahçe hizmetlerine kadar her alanda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. ‘Ortak akıl’ ile çıktığımız bu yolda her yaş grubundan insanımıza hizmet üretiyor, Selçuklu’nun bugün olduğu gibi gelecekte de cazibe merkezi olması için çalışıyoruz” dedi.
Selçuklu’da sosyal hayatın her geçen gün canlandığını ifade eden Başkan Altay, “Bu canlılıkta mahallelerimize kazandırdığımız sosyal tesislerin payı büyük. Genci yaşlısı, her yaş grubundan insanımızın faydalandığı tesislerimiz büyük ilgi görüyor. Vatandaşlarımız bu tesisleri kullandıkça bizlerde yeni hizmetler sunmak için projeler üretiyoruz. Bu çalışmaların biri de Anadolu Sanayisi’ne kazandıracağımız sosyal tesis. Sanayide çalışan usta ve kalfalarımızın daha nitelikli ve nezih ortamlarda bir araya gelmesini amaçladığımız sosyal tesisin yapımına başlandı.

Bu haber toplam 1110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya